H Βίκυ Καγιά πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, η ίδια και ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς  πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η παρουσιάστρια μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της  και αποκάλυψε τι συνειδητοποίησε αφού έγινε για δεύτερη φορά μανούλα καθώς εξομολογήθηκε και κάτι που της συνέβη λίγο μετά τον τοκετό.

«Ήταν καισαρική, αλλά κόλλησα γρίπη και έμεινα στο μαιευτήριο παραπάνω. Έχεις ακούσει αυτό που λένε “μην πηγαίνετε στο νοσοκομείο και μη χαιρετάτε τις λεχώνες”; Έχουν δίκιο! Παρόλο που δεν με ένοιαζε το φύλο του παιδιού, ο ερχομός του Κάρολου-Ηλία με χαροποίησε. Τώρα έχουμε δύο και δύο!» αποκάλυψε στο πρώτο θέμα.

Έχοντας επανέλθει  σχεδόν πλήρως στις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, την απαιτητική της  καθημερινότητα της και προσπαθώντας να τα συνδυάσει όλα συμπληρώνει  «Στο  πρώτο μου παιδί, την Μπιάνκα, με είχε πιάσει αυτή η μανία του να μην έχω βοήθεια και να είμαι σε όλα δίπλα της. Αποκτώντας και δεύτερο παιδί αντιλήφθηκα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Χρειάζεται βοήθεια, που αυτή τη στιγμή μου την παρέχει η μητέρα μου»

Προτεραιότητα της ίδιας είναι τα παιδιά της και βρίσκεται πάντα δίπλα τους «Με την Μπιάνκα πηγαίνουμε στις κούνιες, στις δραστηριότητες, παίζουμε μαζί. Όταν έρχεται το δεύτερο παιδί αρχικά παθαίνεις  πανικό, τα χάνεις, καθώς δεν ξέρεις πού να πρωτοπάς και ποιο να πρωτοφροντίσεις» τονίζει χαρακτηριστικά