Αυτά είναι τα 14 πιο ακριβά μενού στον κόσμο
ÎÏ Ïά είναι Ïα 14 Ïιο ακÏιβά Î¼ÎµÎ½Î¿Ï ÏÏον κÏÏμο
ÎÏÏ 140 ÎµÏ ÏÏ ÎÏÏ ÎºÎ±Î¹ 1.650 ÎµÏ ÏÏ Ïο άÏομο κοÏÏÎ¯Î¶Î¿Ï Î½ Ïα Î¼ÎµÎ½Î¿Ï Î³ÎµÏ ÏιγνÏÏÎ¯Î±Ï ÏÏα καλÏÏεÏα εÏÏιαÏÏÏια ÏÎ¿Ï ÎºÏÏÎ¼Î¿Ï . ÎείÏε ÏÎ¿Ï Î±Î½ÏÎÏει η ÏÏÎÏη ÏÎ±Ï ÎºÎ±Î¹ ÏÏο εÏÏμενο Ïαξίδι, κλείÏÏε θÎÏη ÏÎ¿Ï Î»Î¬ÏιÏÏον ÏÏÎµÎ¹Ï Î¼Î®Î½ÎµÏ ÏÏιν. Τι Ïημαίνει Î±Ï ÏÏ; ÎικÏά, μικÏά ÏιαÏάκια, κάÏοια αÏÏ Î±Ï Ïά μÏÎ»Î¹Ï Î¼Î¯Î± μÏÎ¿Ï ÎºÎ¹Î¬, ÏÎ¿Ï Î³Î¹Î± κάÏÎ¿Î¹Î¿Ï Ï Î±Î¾Î¯Î¶Î¿Ï Î½ Ïα λεÏÏά ÏÎ¿Ï Ï!
Eleven Madison Park, ÎÎα Î¥ÏÏκηÂ
ΤÏία αÏÏÎÏια Michelin, Ïο νοÏμεÏο 1 εÏÏιαÏÏÏιο ÏÎ¿Ï ÎºÏÏÎ¼Î¿Ï ÏÏμÏÏνα με Ïη λίÏÏα World 50 Best Restaurants. Îν ÎÏεÏε Ïην άνεÏη και Ïη διάθεÏη να ÏληÏÏÏεÏε καÏά κεÏαλήν 1.000 ÎµÏ ÏÏ Î³Î¹Î± να δοκιμάÏεÏε Ïα ÏÏαγμαÏικά ÏÏ Î³ÎºÎ»Î¿Î½Î¹ÏÏικά ÏιάÏα, ÏÏÏε κάνÏε Ïο. ÎιαÏοÏεÏικά Ïο καλÏÏεÏο είναι να ÏαÏαγγείλεÏε Îνα degu ÏÎ¿Ï ÎºÎ¿ÏÏίζει μÏÎ»Î¹Ï 315 ÎµÏ ÏÏ. Îε Ïο κÏαÏί διÏλαÏιάÏÏε Ïο ÏοÏÏ.
Osteria Francescana, ÎονÏÎνα, ÎÏαλίαÂ
ÎÏίÏÎ·Ï ÏÏία αÏÏÎÏια Michelin, ÏÎÏÏ Ïι Ïο νοÏμεÏο 1 εÏÏιαÏÏÏιο ÏÎ¿Ï ÎºÏÏÎ¼Î¿Ï ÏÏμÏÏνα με Ïη λίÏÏα World 50 Best Restaurants, ÏÎÏÎ¿Ï Ïο νοÏμεÏο 2. Το εÏÏιαÏÏÏιο ÎÏει μεÏαÏÏÎÏει Ïη μεÏογειακή ÎºÎ¿Ï Î¶Î¯Î½Î± Ïε ÏÏαγμαÏική ÏÎÏνη. Τιμή Î¼ÎµÎ½Î¿Ï Î³ÎµÏ ÏιγνÏÏÎ¯Î±Ï Î¼Îµ 9 ÏÏάδια ÏÏα 239 ÎµÏ ÏÏ Ïο άÏομο. Î£Ï Î½Î´Ï Î±ÏμÏÏ ÏιάÏÏν με κÏαÏί εÏιβαÏÏνει Ïον λογαÏιαÏÎ¼Ï Î¼Îµ 142 ÎµÏ ÏÏ Ïο άÏομο.
 La Pergola, ΡÏμηÂ
Το Î¼ÎµÎ½Î¿Ï ÏοÏ
ÏÎµÏ Heinz Beck’s θÎÏει Ï
Ïηλά ÏÏάνÏαÏÏÏ ÏÏην ιÏαλική κοÏ
ζίνα, με ÏιάÏα ÏÏÏÏ ÎºÎ±ÏÎ±Î²Î¯Î´ÎµÏ Î±ÏγομαγειÏεμÎÎ½ÎµÏ Ïε ελαιÏλαδο με ÏοÏ
ÏΠαÏακά, ÏαÏÏλια και αγκινάÏεÏ. ΣÏα ÏÏία αÏÏÎÏια Michelin Ïο Î¼ÎµÎ½Î¿Ï ÏÏν 10 ÏÏαδίÏν κοÏÏίζει 263 εÏ
ÏÏ Ïο άÏομο ÏÏÏÎ¯Ï ÎºÏαÏί.
Sukiyabashi Jiro, ΤÏκιο ÎαÏÏνίαÂ
Îίναι 92 εÏÏν και θεÏÏείÏαι ο ÏελεÏ
ÏÎ±Î¯Î¿Ï ÏοÏÏι μάÏÏεÏ. Το εÏÏιαÏÏÏÎ¹Ï ÏοÏ
είναι μÎÏα ÏÏη ÏÏάÏη ÏοÏ
μεÏÏÏ Ginza ÏÏο ΤÏκιο. ÎÏει ÏÏία αÏÏÎÏια Michelin. ΣεÏβίÏει Omakase, δηλαδή Ï,Ïι Ïει ο ÏÎµÏ Î§Î¯Ïο Îνο. Î ÏελάÏÎ·Ï Î´ÎµÎ½ ÎÏει κανÎνα λÏγο. Τα 19 κομμάÏια ÏοÏÏι κοÏÏίζοÏ
ν 250 εÏ
ÏÏ. Îξίζει; Î¤Î¿Î»Î¼Ï Î½Î± ÏÏ ÏÏι.
Le Pré Catelan, ΠαÏίÏιÂ
300 εÏ
ÏÏ Î³Î¹Î± 8 ÏÏάδια. ΤÏÏο ÏοÏ
λάÏιÏÏον ÏÏεÏνει ο ÏÎµÏ Frédéric Anton Ïην ÏÎÏνη ÏοÏ
ÏÏο ÏαÏιζιάνικο εÏÏιαÏÏÏιο. ΤοÏ
λάÏιÏÏον αÏ
ÏÏÏ ÏÏηÏιμοÏοιεί ακÏιβά Ï
λικά ÏÏÏÏ ÎºÏÎμα ÏοÏ
ά γκÏα, ÏαβιάÏι και άλλα.
The French Laundry, ÎιοÏνÏβιλ, ÎαλλιÏÏÏνιαÂ
O διάÏÎ·Î¼Î¿Ï ÏÎµÏ Thomas Keller κοÏÏολογεί Ïο Î¼ÎµÎ½Î¿Ï 13 ÏÏαδίÏν 310 εÏ
ÏÏ Ïο άÏομο ÏÏÏÎ¯Ï ÎºÏαÏί. Îίναι Îνα αÏÏ Ïα ελάÏιÏÏα εÏÏιαÏÏÏια ÏÏÎ¹Ï ÎÎ Î ÏÏοÏ
μÏοÏÎµÎ¯Ï Î½Î± αÏολαÏÏÎµÎ¹Ï ÏÏαγμαÏική ÏÎÏνη. Το Î¼ÎµÎ½Î¿Ï Î±Î»Î»Î¬Î¶ÎµÎ¹ καθημεÏινά και Ïε κανÎνα αÏÏ Ïα 13 ÏιάÏα ÏοÏ
Î¼ÎµÎ½Î¿Ï Î´ÎµÎ½ Ï
ÏάÏÏει Ïο ίδιο Ï
λικÏ. Το μÏνο ÎºÎ¿Î¹Î½Ï ÎµÎ¯Î½Î±Î¹ Ïο αλάÏι.
Per Se, ÎÎα Î¥ÏÏκηÂ
Îαι Ïε αÏ
ÏÏ Ïο εÏÏιαÏÏÏιο Ïο Î¼ÎµÎ½Î¿Ï Î±Î»Î»Î¬Î¶ÎµÎ¹ κάθε μÎÏα και εξαÏÏάÏαι ÏάνÏα αÏÏ ÏÎ¹Ï ÎºÎ±Î»ÏÏεÏÎµÏ ÏÏÏÏÎµÏ ÏÎ»ÎµÏ ÏοÏ
θα ανακαλÏÏει ο ÏÎµÏ ÏÏην αγοÏά. Τιμή Î¼ÎµÎ½Î¿Ï 9 ÏιάÏÏν 325 εÏ
ÏÏ ÏÏÏÎ¯Ï ÎºÏαÏί.
Alinea, Σικάγο
Îε κοÏ
ζίνα avant-garde, Ïο Alinea είναι Îνα αÏÏ Ïα Ïιο ÏÏοÏ
δαία εÏÏιαÏÏÏια ÏοÏ
κÏÏμοÏ
. Î ÏÎµÏ Grant Achatz θεÏÏείÏαι αÏÏ Ïα μεγαλÏÏεÏα ÏαλÎνÏα ÏÏην ÎÏÏοÏία ÏÎ·Ï Î¼Î±Î³ÎµÎ¹ÏÎ¹ÎºÎ®Ï ÎºÎ±Î¹ Ïα 360 εÏ
ÏÏ Ïο άÏομο ÏÏÏÎ¯Ï ÎºÏαÏί, είναι μία Ïιμή ÏοÏ
ÏληÏÏνοÏ
ν εÏ
ÏαÏίÏÏÏÏ ÏÏοι βÏοÏ
ν ÏÏαÏÎζι ÏÏο εÏÏιαÏÏÏιο.
Restaurant Le Meurice Alain Ducasse, ΠαÏίÏι
Alain Ducasse. Το Ïνομα ÏεÏάÏÏιοÏ
ÏÎµÏ Î²ÏίÏκεÏαι δικαιολογημÎνα ÏÏον ÏίÏλο ÏοÏ
εÏÏιαÏοÏίοÏ
, καθÏÏ Î· Ï
ÏογÏαÏή ÏοÏ
βÏίÏκεÏαι ακÏμη και ÏÏη ζάÏαÏη. Î Ïιμή ÏοÏ
θα ÏληÏÏÏεÏε είναι 398 εÏ
ÏÏ Î³Î¹Î± 5 ÏιάÏα.
Alain Ducasse au Plaza Athenee, ΠαÏίÏι
Î Alain Ducasse Ïε ακÏμη Îνα ομÏνÏ
μο εÏÏιαÏÏÏιο ÏÏο ΠαÏίÏι με Ïιμή 414 για Ïα 5 ÏιάÏα.
Joël Robuchon, ÎÎ±Ï ÎÎγκαÏ
ÎÏοÏ
βλÎÏεÏε Ïο Ïνομα ÏοÏ
ÏÎµÏ ÏÏ Î¼ÏÏάνÏα ÏοÏ
εÏÏιαÏοÏίοÏ
, ÏÏÏο η Ïιμή ÏοÏ
Î¼ÎµÎ½Î¿Ï Î±Ï
ξάνεÏαι. Σε αÏ
Ïήν Ïην ÏεÏίÏÏÏÏη Ïα 18 ÏÏάδια κοÏÏίζοÏ
ν 445 εÏ
ÏÏ.
Kitcho Arashiyama Honten, ÎιÏÏο, ÎαÏÏνίαÂ
Kάθε ÏιάÏο ÏοÏ
ÏÎµÏ Kunio Tokuaka είναι ÎÏγο ÏÎÏνηÏ. Το εÏÏιαÏÏÏιο διαθÎÏει ιδιÏÏικοÏÏ ÏÏÏοÏ
Ï Î³Î¹Î± Ïο κάθε ÏÏαÏÎζι. Îαι ÏÏεÏνει Ïα 12 ÏιάÏα 500 εÏ
ÏÏ ÏÏÏÎ¯Ï Ïάκε.
Ultraviolet, ΣαγκάηÂ
Îε μÏÎ»Î¹Ï 870 εÏ
ÏÏ Ïο άÏομο θα αÏολαÏÏεÏε 20 ÏιάÏα με ÏÏ
νοδεία μοÏ
ÏικήÏ, βίνÏεο και αλλαγÎÏ Î¸ÎµÏμοκÏαÏÎ¯Î±Ï ÏοÏ
ÏÏÏοÏ
ÏοÏ
ÏαιÏιάζοÏ
ν με Ïο μενοÏ. ÎάÏι ÏαÏÏμοιο ÏÏο 180 εÏ
ÏÏ Ïο άÏομο είναι Ïο All Senses ÏÏη ÎλÏ
Ïάδα.
Sublimotion, ÎμÏιζα
Το ίδιο ακÏιβÏÏ concept με Ïο γνήÏιο Ultraviolet ÎÏοÏ
ν ανÏιγÏάÏει ÏÏην ÎμÏιζα και Ïο Î¼ÎµÎ½Î¿Ï ÎµÎºÎµÎ¯ κοÏÏίζει 1.650 εÏ
ÏÏ Ïο άÏομο για μÏÎ»Î¹Ï 13 ÏιάÏÏν.
Πηγή: insider.grÂ
loading…
ÎÏ
Ïά είναι Ïα 14 Ïιο ακÏιβά Î¼ÎµÎ½Î¿Ï ÏÏον κÏÏμο
ÎÏ Ïά είναι Ïα 14 Ïιο ακÏιβά Î¼ÎµÎ½Î¿Ï ÏÏον κÏÏμο
ÎÏÏ 140 ÎµÏ ÏÏ ÎÏÏ ÎºÎ±Î¹ 1.650 ÎµÏ ÏÏ Ïο άÏομο κοÏÏÎ¯Î¶Î¿Ï Î½ Ïα Î¼ÎµÎ½Î¿Ï Î³ÎµÏ ÏιγνÏÏÎ¯Î±Ï ÏÏα καλÏÏεÏα εÏÏιαÏÏÏια ÏÎ¿Ï ÎºÏÏÎ¼Î¿Ï . ÎείÏε ÏÎ¿Ï Î±Î½ÏÎÏει η ÏÏÎÏη ÏÎ±Ï ÎºÎ±Î¹ ÏÏο εÏÏμενο Ïαξίδι, κλείÏÏε θÎÏη ÏÎ¿Ï Î»Î¬ÏιÏÏον ÏÏÎµÎ¹Ï Î¼Î®Î½ÎµÏ ÏÏιν. Τι Ïημαίνει Î±Ï ÏÏ; ÎικÏά, μικÏά ÏιαÏάκια, κάÏοια αÏÏ Î±Ï Ïά μÏÎ»Î¹Ï Î¼Î¯Î± μÏÎ¿Ï ÎºÎ¹Î¬, ÏÎ¿Ï Î³Î¹Î± κάÏÎ¿Î¹Î¿Ï Ï Î±Î¾Î¯Î¶Î¿Ï Î½ Ïα λεÏÏά ÏÎ¿Ï Ï!
Eleven Madison Park, ÎÎα Î¥ÏÏκηÂ
ΤÏία αÏÏÎÏια Michelin, Ïο νοÏμεÏο 1 εÏÏιαÏÏÏιο ÏÎ¿Ï ÎºÏÏÎ¼Î¿Ï ÏÏμÏÏνα με Ïη λίÏÏα World 50 Best Restaurants. Îν ÎÏεÏε Ïην άνεÏη και Ïη διάθεÏη να ÏληÏÏÏεÏε καÏά κεÏαλήν 1.000 ÎµÏ ÏÏ Î³Î¹Î± να δοκιμάÏεÏε Ïα ÏÏαγμαÏικά ÏÏ Î³ÎºÎ»Î¿Î½Î¹ÏÏικά ÏιάÏα, ÏÏÏε κάνÏε Ïο. ÎιαÏοÏεÏικά Ïο καλÏÏεÏο είναι να ÏαÏαγγείλεÏε Îνα degu ÏÎ¿Ï ÎºÎ¿ÏÏίζει μÏÎ»Î¹Ï 315 ÎµÏ ÏÏ. Îε Ïο κÏαÏί διÏλαÏιάÏÏε Ïο ÏοÏÏ.
Osteria Francescana, ÎονÏÎνα, ÎÏαλίαÂ
ÎÏίÏÎ·Ï ÏÏία αÏÏÎÏια Michelin, ÏÎÏÏ Ïι Ïο νοÏμεÏο 1 εÏÏιαÏÏÏιο ÏÎ¿Ï ÎºÏÏÎ¼Î¿Ï ÏÏμÏÏνα με Ïη λίÏÏα World 50 Best Restaurants, ÏÎÏÎ¿Ï Ïο νοÏμεÏο 2. Το εÏÏιαÏÏÏιο ÎÏει μεÏαÏÏÎÏει Ïη μεÏογειακή ÎºÎ¿Ï Î¶Î¯Î½Î± Ïε ÏÏαγμαÏική ÏÎÏνη. Τιμή Î¼ÎµÎ½Î¿Ï Î³ÎµÏ ÏιγνÏÏÎ¯Î±Ï Î¼Îµ 9 ÏÏάδια ÏÏα 239 ÎµÏ ÏÏ Ïο άÏομο. Î£Ï Î½Î´Ï Î±ÏμÏÏ ÏιάÏÏν με κÏαÏί εÏιβαÏÏνει Ïον λογαÏιαÏÎ¼Ï Î¼Îµ 142 ÎµÏ ÏÏ Ïο άÏομο.
 La Pergola, ΡÏμηÂ
Το Î¼ÎµÎ½Î¿Ï ÏοÏ
ÏÎµÏ Heinz Beck’s θÎÏει Ï
Ïηλά ÏÏάνÏαÏÏÏ ÏÏην ιÏαλική κοÏ
ζίνα, με ÏιάÏα ÏÏÏÏ ÎºÎ±ÏÎ±Î²Î¯Î´ÎµÏ Î±ÏγομαγειÏεμÎÎ½ÎµÏ Ïε ελαιÏλαδο με ÏοÏ
ÏΠαÏακά, ÏαÏÏλια και αγκινάÏεÏ. ΣÏα ÏÏία αÏÏÎÏια Michelin Ïο Î¼ÎµÎ½Î¿Ï ÏÏν 10 ÏÏαδίÏν κοÏÏίζει 263 εÏ
ÏÏ Ïο άÏομο ÏÏÏÎ¯Ï ÎºÏαÏί.
Sukiyabashi Jiro, ΤÏκιο ÎαÏÏνίαÂ
Îίναι 92 εÏÏν και θεÏÏείÏαι ο ÏελεÏ
ÏÎ±Î¯Î¿Ï ÏοÏÏι μάÏÏεÏ. Το εÏÏιαÏÏÏÎ¹Ï ÏοÏ
είναι μÎÏα ÏÏη ÏÏάÏη ÏοÏ
μεÏÏÏ Ginza ÏÏο ΤÏκιο. ÎÏει ÏÏία αÏÏÎÏια Michelin. ΣεÏβίÏει Omakase, δηλαδή Ï,Ïι Ïει ο ÏÎµÏ Î§Î¯Ïο Îνο. Î ÏελάÏÎ·Ï Î´ÎµÎ½ ÎÏει κανÎνα λÏγο. Τα 19 κομμάÏια ÏοÏÏι κοÏÏίζοÏ
ν 250 εÏ
ÏÏ. Îξίζει; Î¤Î¿Î»Î¼Ï Î½Î± ÏÏ ÏÏι.
Le Pré Catelan, ΠαÏίÏιÂ
300 εÏ
ÏÏ Î³Î¹Î± 8 ÏÏάδια. ΤÏÏο ÏοÏ
λάÏιÏÏον ÏÏεÏνει ο ÏÎµÏ Frédéric Anton Ïην ÏÎÏνη ÏοÏ
ÏÏο ÏαÏιζιάνικο εÏÏιαÏÏÏιο. ΤοÏ
λάÏιÏÏον αÏ
ÏÏÏ ÏÏηÏιμοÏοιεί ακÏιβά Ï
λικά ÏÏÏÏ ÎºÏÎμα ÏοÏ
ά γκÏα, ÏαβιάÏι και άλλα.
The French Laundry, ÎιοÏνÏβιλ, ÎαλλιÏÏÏνιαÂ
O διάÏÎ·Î¼Î¿Ï ÏÎµÏ Thomas Keller κοÏÏολογεί Ïο Î¼ÎµÎ½Î¿Ï 13 ÏÏαδίÏν 310 εÏ
ÏÏ Ïο άÏομο ÏÏÏÎ¯Ï ÎºÏαÏί. Îίναι Îνα αÏÏ Ïα ελάÏιÏÏα εÏÏιαÏÏÏια ÏÏÎ¹Ï ÎÎ Î ÏÏοÏ
μÏοÏÎµÎ¯Ï Î½Î± αÏολαÏÏÎµÎ¹Ï ÏÏαγμαÏική ÏÎÏνη. Το Î¼ÎµÎ½Î¿Ï Î±Î»Î»Î¬Î¶ÎµÎ¹ καθημεÏινά και Ïε κανÎνα αÏÏ Ïα 13 ÏιάÏα ÏοÏ
Î¼ÎµÎ½Î¿Ï Î´ÎµÎ½ Ï
ÏάÏÏει Ïο ίδιο Ï
λικÏ. Το μÏνο ÎºÎ¿Î¹Î½Ï ÎµÎ¯Î½Î±Î¹ Ïο αλάÏι.
Per Se, ÎÎα Î¥ÏÏκηÂ
Îαι Ïε αÏ
ÏÏ Ïο εÏÏιαÏÏÏιο Ïο Î¼ÎµÎ½Î¿Ï Î±Î»Î»Î¬Î¶ÎµÎ¹ κάθε μÎÏα και εξαÏÏάÏαι ÏάνÏα αÏÏ ÏÎ¹Ï ÎºÎ±Î»ÏÏεÏÎµÏ ÏÏÏÏÎµÏ ÏÎ»ÎµÏ ÏοÏ
θα ανακαλÏÏει ο ÏÎµÏ ÏÏην αγοÏά. Τιμή Î¼ÎµÎ½Î¿Ï 9 ÏιάÏÏν 325 εÏ
ÏÏ ÏÏÏÎ¯Ï ÎºÏαÏί.
Alinea, Σικάγο
Îε κοÏ
ζίνα avant-garde, Ïο Alinea είναι Îνα αÏÏ Ïα Ïιο ÏÏοÏ
δαία εÏÏιαÏÏÏια ÏοÏ
κÏÏμοÏ
. Î ÏÎµÏ Grant Achatz θεÏÏείÏαι αÏÏ Ïα μεγαλÏÏεÏα ÏαλÎνÏα ÏÏην ÎÏÏοÏία ÏÎ·Ï Î¼Î±Î³ÎµÎ¹ÏÎ¹ÎºÎ®Ï ÎºÎ±Î¹ Ïα 360 εÏ
ÏÏ Ïο άÏομο ÏÏÏÎ¯Ï ÎºÏαÏί, είναι μία Ïιμή ÏοÏ
ÏληÏÏνοÏ
ν εÏ
ÏαÏίÏÏÏÏ ÏÏοι βÏοÏ
ν ÏÏαÏÎζι ÏÏο εÏÏιαÏÏÏιο.
Restaurant Le Meurice Alain Ducasse, ΠαÏίÏι
Alain Ducasse. Το Ïνομα ÏεÏάÏÏιοÏ
ÏÎµÏ Î²ÏίÏκεÏαι δικαιολογημÎνα ÏÏον ÏίÏλο ÏοÏ
εÏÏιαÏοÏίοÏ
, καθÏÏ Î· Ï
ÏογÏαÏή ÏοÏ
βÏίÏκεÏαι ακÏμη και ÏÏη ζάÏαÏη. Î Ïιμή ÏοÏ
θα ÏληÏÏÏεÏε είναι 398 εÏ
ÏÏ Î³Î¹Î± 5 ÏιάÏα.
Alain Ducasse au Plaza Athenee, ΠαÏίÏι
Î Alain Ducasse Ïε ακÏμη Îνα ομÏνÏ
μο εÏÏιαÏÏÏιο ÏÏο ΠαÏίÏι με Ïιμή 414 για Ïα 5 ÏιάÏα.
Joël Robuchon, ÎÎ±Ï ÎÎγκαÏ
ÎÏοÏ
βλÎÏεÏε Ïο Ïνομα ÏοÏ
ÏÎµÏ ÏÏ Î¼ÏÏάνÏα ÏοÏ
εÏÏιαÏοÏίοÏ
, ÏÏÏο η Ïιμή ÏοÏ
Î¼ÎµÎ½Î¿Ï Î±Ï
ξάνεÏαι. Σε αÏ
Ïήν Ïην ÏεÏίÏÏÏÏη Ïα 18 ÏÏάδια κοÏÏίζοÏ
ν 445 εÏ
ÏÏ.
Kitcho Arashiyama Honten, ÎιÏÏο, ÎαÏÏνίαÂ
Kάθε ÏιάÏο ÏοÏ
ÏÎµÏ Kunio Tokuaka είναι ÎÏγο ÏÎÏνηÏ. Το εÏÏιαÏÏÏιο διαθÎÏει ιδιÏÏικοÏÏ ÏÏÏοÏ
Ï Î³Î¹Î± Ïο κάθε ÏÏαÏÎζι. Îαι ÏÏεÏνει Ïα 12 ÏιάÏα 500 εÏ
ÏÏ ÏÏÏÎ¯Ï Ïάκε.
Ultraviolet, ΣαγκάηÂ
Îε μÏÎ»Î¹Ï 870 εÏ
ÏÏ Ïο άÏομο θα αÏολαÏÏεÏε 20 ÏιάÏα με ÏÏ
νοδεία μοÏ
ÏικήÏ, βίνÏεο και αλλαγÎÏ Î¸ÎµÏμοκÏαÏÎ¯Î±Ï ÏοÏ
ÏÏÏοÏ
ÏοÏ
ÏαιÏιάζοÏ
ν με Ïο μενοÏ. ÎάÏι ÏαÏÏμοιο ÏÏο 180 εÏ
ÏÏ Ïο άÏομο είναι Ïο All Senses ÏÏη ÎλÏ
Ïάδα.
Sublimotion, ÎμÏιζα
Το ίδιο ακÏιβÏÏ concept με Ïο γνήÏιο Ultraviolet ÎÏοÏ
ν ανÏιγÏάÏει ÏÏην ÎμÏιζα και Ïο Î¼ÎµÎ½Î¿Ï ÎµÎºÎµÎ¯ κοÏÏίζει 1.650 εÏ
ÏÏ Ïο άÏομο για μÏÎ»Î¹Ï 13 ÏιάÏÏν.
Πηγή: insider.grÂ
loading…