Από τη Μαργαρίτα Γιανναράκη,

Για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι μίλησαν, οι δύο πρώην παίκτες του Master Chef, Βασίλης Χατζόπουλος και Ηλέκτρα Τσουρουνάκη, σε κοινή συνέντευξη που έδωσαν, στο περιοδικό Down Town.

«Η αλήθεια είναι ότι μέσα στον διαγωνισμό ήρθαμε κοντά σαν άνθρωποι και στηρίξαμε ο ένας τον άλλον. Αλλά έχει διαφορά εκείνο το κομμάτι με το κομμάτι της πραγματικότητας», ανέφερε ο 26χρονος μάγειρας, με την 28χρονη να συμφωνεί και να συμπληρώνει «ήρθαμε όντως πολύ κοντά, αλλά είναι διαφορετική η πραγματική ζωή».

Όπως εξήγησε η Ηλέκτρα, «μες στο σπίτι ζούσαμε μαζί, ήμασταν έγκλειστοι, ήταν λογικό να έρθεις κοντά με κάποια άτομα. Ο Βασίλης με έμαθε πολλά πράγματα και επικοινωνούμε σαν άνθρωποι, κάτι που είναι δύσκολο να βρεις».

Όταν οι δύο πρώην διαγωνιζόμενοι ρωτήθηκαν αν θεωρούν πως είναι φίλοι, το λόγο πήρε ο Βασίλης λέγοντας:  «αυτό είναι επικίνδυνη λέξη. Εγώ δεν αισθάνομαι φίλος με την Ηλέκτρα. Η Ηλέκτρα είναι κάτι παραπάνω από φίλη μου. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το ερωτικό. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο ήρθα κοντά μέσα στο παιχνίδι, γιατί κάποιες καταστάσεις είναι πολύ μοναδικές». «Είναι καταστάσεις που σε δένουν με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο με έναν άνθρωπο», ανέφερε η εκείνη με τον Βασίλη να κλείνει με τη φράση «μια φορά ζεις κάτι έντονα και μία φορά γνωρίζεις την Ηλέκτρα!».

Πάντως, αν και οι φήμες για την σχέση τους οργιάζουν από τότε που ήταν και οι δύο στο παιχνίδι, οι ίδιοι εξακολουθούν να μην τις διαψεύδουν, αλλά ούτε και να τις επιβεβαιώνουν ξεκάθαρα. Το σίγουρο είναι πως η χημεία τους είναι έντονη και εμείς θεωρούμε ότι ταιριάζουν πολύ!