Για την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Harry ετοιμάζεται η Meghan Markle και η νυφική της εμφάνιση αναμένεται να είναι παραμυθένια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η πρώην ηθοποιός και προσεχώς δούκισσα έχει ήδη επιλέξει τον οίκο που θα φτιάξει το νυφικό της, που δεν είναι άλλος από τον Ralph & Russo! Μάλιστα, την «υπογραφή» του οίκου είχε και το φόρεμα που έβαλε η Meghan στην επίσημη φωτογράφιση για τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα.

Thank you so much for all of the wonderful comments following the release of Prince Harry and Ms. Meghan Markle’s engagement photographs. The couple are so grateful for the warm and generous messages they have received during such a happy time in their lives. As a way to say thank you, they have decided to share this candid photograph from the day of their portrait sittings directly with all of you.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Το ατελιέ του Ralph & Russo όπου κάνει τις πρόβες της η Meghan βρίσκεται στο σε ένα επταώροφο κτίριο στο Mayfair, με θέα στους κήπους του Buckingham. «Εγκέφαλοί» του είναι ένα ζευγάρι που γεννήθηκε στην Αυστραλία αλλά γνωρίστηκε τυχαία, το 2003, κατά τη διάρκεια διακοπών στο Λονδίνο, όπου αποφάσισε να «χτίσει» τη ζωή και την επιχείρησή του.

Ο οίκος δημιουργήθηκε το 2007 και σύντομα έγινε ένας από τους αγαπημένους βρετανικούς οίκους μόδας των celebrities, με την Beyonce και την Angelina Jolie να είναι μεταξύ εκείνων που τον έχουν κατά καιρούς επιλέξει. Εκτός από την δυναμική οικονομική του πορεία, είναι ο μοναδικός οίκος μόδας της Βρετανίας που έχει παρουσιαστεί στα παρισινά σαλόνια, ενώ ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι πως πωλείται μόνο ένα κομμάτι από κάθε δημιουργία της κάθε κολεξιόν σε κάθε χώρα.

Αν και ουδείς γνωρίζει πως θα είναι το νυφικό, ο Ralph & Russo φημίζεται για τις δημιουργίες του με κρύσταλλα, φτερά και ιριδίζουσες λεπτομέρειες. Η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί στις 80.000 ευρώ, με δεδομένο πως μία custom-made δημιουργία του οίκου ξεκινά από τις 40.000 ευρώ.

Δείτε μερικά από τα νυφικά του οίκου:

Romance in shades of pink. #BeMyValentine #ralphandrusso

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ralph & Russo (@ralphandrusso) στις

The beautiful Spring Summer 2018 bride @camilacoelho in the Ralph & Russo Paris Atelier during her final fitting. #ralphandrusso #SS18 #Bridal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ralph & Russo (@ralphandrusso) στις

The Spring Summer 2018 Bridal gown modelled by the beautiful @camilacoelho at Paris Haute Couture Fashion Week #ralphandrusso #couture #camilacoelho

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ralph & Russo (@ralphandrusso) στις

Crafted with an illusion tulle and hand embroidered with 150 metres of silver chain and 40,000 reflective crystals. Close up look at Look 27 during final fittings for the Autumn Winter 2017/2018 Couture show. #ralphandrusso #AW17 #couture

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ralph & Russo (@ralphandrusso) στις