Σε… αστυνομική ταινία εξελίχθηκε η νίκη γνωστής ηθοποιού στα Όσκαρ, καθώς, λίγες ώρες μετά την απονομή, της το έκλεψαν κατά τη διάρκεια του πάρτι που ακολούθησε!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Frances McDormand -που κατέκτησε το χρυσό αγαλματίδιο για τον Α’ γυναικείο ρόλο για την ερμηνεία της στο Three Billboards Outside Ebbing, Missouri- άφησε το Όσκαρ της για λίγο πάνω σε ένα τραπέζι, ενώ βρισκόταν στο  Governors Ball για την καθιερωμένη δεξίωση μετά την τελετή.

Το αγαλματίδιο έκανε «φτερά», με την αστυνομία να ανακοινώνει πως προχώρησε στην σύλληψη ενός 47χρονου, του Terry Bryant. Μάλιστα, ο δράστης εμφανίζεται σε βίντεο στα social media με το… κλοπιμαίο ανά χείρας, υποστηρίζοντας ότι είναι ένας εκ των νικητών της κατηγορίας για την Καλύτερη Μουσική!

Πληροφορίες αναφέρουν πως τον 47χρονο σταμάτησε ένας φωτογράφος, ενώ η ηθοποιός ζήτησε να τον αφήσουν να φύγει. Το βαρύτιμο αγαλματίδιο, πάντως, επέστρεψε στα χέρια της νικήτριας, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπός της, λέγοντας πως «είχαν μία ευτυχισμένη επανένωση και τώρα απολαμβάνουν ένα μπέργκερ μαζί!».

Δείτε στο βίντεο τον δράστη να ποζάρει με το Όσκαρ: