Τα σέρουμ είναι τα μόνα που θα μας σώσουν! Εντάξει, ίσως υπερβάλλουμε κάπως, αλλά έχουμε έναν πολύ καλό λόγο που το κάνουμε. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ο κρύος αέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες –μεταξύ άλλων- μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα μας θαμπή, τραχιά, αφυδατωμένη και ξηρή. Και μπορεί η άνοιξη να είναι πολύ κοντά μας πλέον, ξέρετε όμως τι λένε: Μάρτης-Γδάρτης. Το κρύο δεν πρόκειται να κάνει εκπτώσεις για αρκετό καιρό ακόμα, οπότε θα πρέπει να δώσετε έξτρα προσοχή στην περιποίησή σας και αν θέλετε να υποδεχθείτε τους ζεστούς μήνες με υπέροχη επιδερμίδα θα πρέπει να αναλάβετε δράση asap.

Εκτός από τις εβδομαδιαίες μάσκες και τις καθημερινές σας κρέμες, είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε και κάποιο σέρουμ, το οποίο θα ενυδατώσει σε βάθος το δέρμα σας, αφήνοντας το λαμπερό, απαλό και υγιές.

Στην απίθανη περίπτωση που δεν το ξέρετε ήδη, να σας πούμε πως τα σέρουμ είναι προϊόντα με λεπτόρρευστη υφή, τα οποία εφαρμόζονται μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδατική σας κρέμα (δεν την αντικαθιστούν!), ενισχύοντας τα αποτελέσματά της, αφού τα θρεπτικά συστατικά τους εισχωρούν σε βάθος, κάνοντας την διαφορά που θα δείτε στο δέρμα σας θεαματική!

Και αν είστε από εκείνες που βαριούνται να προσθέσουν ακόμα ένα βήμα στην καθημερινή τους περιποίηση, θα σας πούμε το εξής: αν φροντίζετε το δέρμα σας, διατηρώντας το υγιές, θα γλυτώνετε χρόνο στο μακιγιάζ, αφού δεν θα χρειάζεστε πολλά προϊόντα, ενώ ακόμα και αυτά που θα χρησιμοποιείτε, θα «στρώνουν» πολύ καλύτερα. Περισσότερη φροντίδα, λιγότερο makeup!

Διαβάστε τη συνέχεια στο InStyle.gr