Για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι αντιμέτωπη με τον καρκίνο μίλησε δημόσια η Λίτσα Πατέρα, ξεκαθαρίζοντας τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με όσα έγραψε προ ημερών ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του, η αστρολόγος διαγνώστηκε με όγκο στο στήθος και άμεσα υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση του, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

«Επειδή με ρωτάς πως είμαι και επειδή έχω κάποιο λόγο να πω κάποια πράγματα, θα μου επιτρέψεις. Είμαι πάρα πολύ καλά. Έχουν γραφτεί στα sites αναληθή πράγματα. Δεν νοσηλεύτηκα ποτέ στον Ευαγγελισμό, δεν έκανα ποτέ αφαίρεση και δεν έχω καρκίνο!», είπε η Λίτσα λίγο πριν παραθέσει τις ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας στο Πρω1νό.

Χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της, κατέληξε: «είναι πολύ κακό αυτό το πράγμα που συμβαίνει. Έχω πρόσφατες εξετάσεις, έκανα τώρα κάτι εξετάσεις. Να το αποσύρετε γιατί ίσως να τα πούμε αλλιώς! Με την υγεία των ανθρώπων δεν παίζουν. Λοιπόν, συγγνώμη, αλλά είμαι πάρα πολύ καλά!».

Σημειώνουμε πως το επίμαχο δημοσίευμα διαγράφηκε από το blog του Νάσου Γουμενίδη, ωστόσο, παραμένει σε άλλα sites που το αναπαρήγαγαν.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η αστρολόγος: