Άγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι – Μας ζήτησαν τα κινητά μας και τα λεφτά

Ένας νεαρός άνδρας μόλις 19 χρονών έχασε την ζωή του μετά από επίθεση με αιχμηρί αντικείμενο πιθανότατα μαχαίρι στο Μαρούσι μπροστά στα μάτια της 18χρονης φίλης του

Μας ζήτησαν λεφτά και κινητά τηλέφωνα, ο φίλος μου αντιστάθηκε, έβγαλαν μαχαίρι και τον σκότωσαν» είπε η φίλη του στους αστυνομικούς σύμφωνα με το πρωτο θέμα

«Ο φίλος μου αντιστάθηκε και τότε αυτοί έβγαλαν κάτι και τον χτύπησαν στον θώρακα» είπε η κοπέλα που βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Οι άνθρωποι, πάντως του τμήματος ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν και την εκδοχή το άγριο φονικό να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με το Cnn.gr, η κοπέλα ισχυρίζεται ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. «Μας πλησίασαν τρία άτομα με κουκούλες. Ο ένας κρατούσε μαχαίρι. Μας ζήτησαν τα κινητά μας κι ό,τι λεφτά είχαμε μαζί μας. Ο φίλος μου αντιστάθηκε και τότε αυτός με το μαχαίρι τον χτύπησε μία φορά στην κοιλιά» ανέφερε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Αυτή την ώρα κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών αναζητά αυτόπτες μάρτυρες ενώ η 18χρονη κοπέλα η οποία βρίσκεται σε ισχυρό σοκ και θα κληθεί να δώσει και πάλι κατάθεση με περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν λίγο πριν ο 19χρονος πέσει νεκρός.

Ληστεία ή ραντεβού με τους δολοφόνους;

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι. Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία», τόνισαν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν τρία άτομα πλησίασαν στην Πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι ένα νεαρό ζευγάρι με στόχο πιθανόν να το ληστέψουν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 19χρονος αντιστάθηκε, δέχτηκε μία μαχαιριά στο στήθος που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 19χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ