Σε νοσοκομεία δούλευε ο 49χρονος που οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό

Νέες πληροφορίες έγινα γνωστές γύρω από το πρόσωπο του 49χρονου οδηγού που σκόρπισε τον θάνατο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Τελικά, ο 49χρονος εργαζόταν σε δημόσια νοσοκομεία και φρόντιζε άλλους ψυχικά ασθενείς, όπως αναφέρει ρεπορτάζ σε εκπομπή του «Epsilon». Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που οδηγούσε ανάποδα για 170 χιλιόμετρα, πετούσε τα ρούχα του εν κινήσει στους αστυνομικούς και τελικά σκοτώθηκε όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε περιπολικά της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο 49χρονος έπασχε από διπολική διαταραχή, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να εργαστεί σε τρία δημόσια νοσοκομεία ως εργοθεραπευτής.

Μάλιστα, κάποιες φορές έπαιρνε άδειες για να νοσηλευτεί ο ίδιος, για το δικό του πρόβλημα και στη συνέχεια, επέστρεφε κανονικά στη δουλειά του. Ο 49χρονος δούλεψε στο νοσοκομείο των Τρικάλων και το 2008 πήγε στο νοσοκομείο Λάρισας. Από εκεί πήρε απόσπαση για το νοσοκομείο του Βόλου όπου ήταν και το τελευταίο που εργάστηκε.

Επιπλέον, ο διοικητής του νοσοκομείου Λάρισας δήλωσε ότι «ως εργοθεραπευτής απασχολούσε ασθενείς με ψυχικά νοσήματα για να αντιμετωπίσουν καλύτερα την ασθένειά τους. Ήταν γνωστό ότι ήταν ψυχικά άρρωστος. Γνωρίζω ότι όταν λάμβανε τη θεραπεία του ήταν συνεργάσιμος και φιλότιμος. Δεν γνωρίζω αν το τελευταίο διάστημα τα έπαιρνε ή όχι (τα χάπια του)».

Οικογενειακή φίλη ανέφερε ότι υπήρχαν κάποια διαστήματα που ο 49χρονος δεν έπαιρνε τα φάρμακά του…

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ