Δύσκολες ώρες για τη Μαριέττα Χρουσαλά και την οικογένειά της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά (σύζυγος του αδερφού του πατέρα της Μαριέττας Χρουσαλά) εντοπίστηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή Λεύκες στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα που είναι ιδιαίτερα γνωστή στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρξε για χρόνια πρόεδρος των συμβολαιογράφων, βρέθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα στο Κτήμα Καραγκιόζη.


Το τελευταίο διάστημα η ίδια είχε βρεθεί στη μέση της διαμάχης για τους πλειστηριασμούς. Μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριο, είχε ασκηθεί εις βάρος της κακουργηματική ποινική δίωξη έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ.

Τότε, προς υπεράσπισή της είχε δηλώσει: ««Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο. Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις για αυτό εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα, και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».