Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος της συνεργασίας της με την Φαίη Σκορδά και το Πρω1νό. Συγκεκριμένα, μίλησε σε μια παλιά συνεργάτιδα της, την Σάσα Σταμάτη για την εκπομπή Ooh la la. 

Μιλώντας για το Πρω1νό, αποκάλυψε τον λόγο αποχώρησης της: “Αυτή την περίοδο δεν μπορούσα να είμαι στην τηλεόραση. Πηγαινοερχόμουν για πάρα πολύ καιρό στην Αμερική, θα ξαναφύγω και θα λείψω για αρκετό καιρό. Αναγκαστικά δεν μπορούσα να έχω το καθημερινό. Ετοιμάζω ένα τεράστιο event στην Αμερική για 140 άτομα, στον ναό της γαστρονομίας, το James Beard Foundation”.

Φυσικά, δέχτηκε και άλλες τηλεοπτικές προτάσεις, ανάμεσα σε αυτές και για το MasterChef: “Μου είχε γίνει πρόταση για το MasterChef, αλλά μου εξήγησαν ότι θα είναι ένα τρίμηνο, πολύωρο, συνεχές γύρισμα από το οποίο δεν θα μπορούσα να λείψω. Εγώ εκείνη την περίοδο, τέσσερις φορές έκανα υπερατλαντικό ταξίδι”.

Η Αργυρώ μίλησε για την στιγμή που φοβήθηκε για τη ζωή της και τότε η Σάσα Σταμάτη συγκινημένη, δάκρυσε: “Σε οποιαδήποτε δυσκολία και να τύχει στη ζωή μας, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας. Είναι αυτοί που θα μας βοηθήσουν να το ξεπεράσουμε, γιατί μπορεί να σε πάρει πολύ από κάτω. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Φοβήθηκα πιο πολύ για τους γύρω μου. Κάθε πρωί ανοίγω τα μάτια μου, κάνω τον σταυρό μου και λέω «Είμαι ευτυχισμένη που είμαι γερή». Αυτό…”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: