Βιαστής και προαγωγός της κόρης του από τα 6 ετών

Μία από τις πιο αρρωστημένες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης και ομαδικού βιασμού ανηλίκου, που μαρτυρά ότι η αχρειότητα ξεπερνά ακόμα και τη νοσηρότερη φαντασία, αποκαλύφθηκε στην Πιερία, με θύμα ένα κοριτσάκι, το οποίο για χρόνια ολόκληρα ο ίδιος ο… πα-τέρας του το έστελνε στους βιαστές του!

Οσα φρικτά βίωνε στο κορμί και στην ψυχή του το παιδί έκαναν ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς να λυγίσουν, όταν πριν από μερικές ημέρες βρήκε το κουράγιο και πέρασε την πόρτα των διωκτικών Αρχών. Το κοριτσάκι, από την ηλικία των 6 ετών μέχρι τα 14 του, είχε μετατραπεί σε αντικείμενο εκτόνωσης των αρρωστημένων ορέξεων τριών ανδρών, στα ραντεβού που κανόνιζε με το αζημίωτο ο πατέρας του.

Οταν οι έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης άκουσαν στις 22 Ιανουαρίου όσα κατήγγειλε το 16χρονο σήμερα κορίτσι, κινήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν τους τρεις άνδρες, δύο 60χρονους και έναν 58χρονο, αλλά και τον 50χρονο αδίστακτο προαγωγό πατέρα της μικρής.

Το κορίτσι γνώρισε τον εφιάλτη το 2008 και αυτός συνεχίστηκε συστηματικά επί οκτώ χρόνια, μέχρι που έγινε 14 ετών. Οι τρεις ανώμαλοι άνδρες κανόνιζαν με τον πατέρα το ραντεβού και εκείνος έφερνε το παιδί στο προκαθορισμένο σημείο.

Οι βιαστές, ανάλογα με τις ορέξεις τους, εκτόνωναν τα ανώμαλα πάθη τους στο παιδί, είτε κατά μόνας είτε ομαδικά. Ο πατέρας έπαιρνε τα χρήματα που είχε κανονίσει και το διαλυμένο σωματικά και ψυχικά παιδί του, και επέστρεφαν στο σπίτι σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό…

Τα τέσσερα τέρατα ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή για τις κατηγορίες του βιασμού, της ασέλγειας, της αποπλάνησης ανηλίκου και της σωματεμπορίας.

Τα πολυετή βασανιστήρια, όμως, φαίνεται ότι προκάλεσαν στο παιδί σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και, αναζητώντας μια διαφυγή, στράφηκε στην πλέον λανθασμένη: Φέρεται ότι είναι η κοπέλα που τον Μάιο του 2017 αυτοτραυματίστηκε χαρακώνοντας τα πόδια της, ακολουθώντας τις οδηγίες του διαδικτυακού παιχνιδιού «μπλε φάλαινα», που ευθύνεται για πολλές αυτοκτονίες εφήβων σε όλον τον κόσμο.

Τότε, η μητέρα της είχε καταγγείλει ότι άγνωστος, μέσω ίντερνετ, της ζήτησε να πάρει υπνωτικά χάπια και να χαράξει με ξυράφι τα πόδια της. Η μικρή, που είχε περάσει μέσα από την επίγεια κόλαση, πήρε δύο υπνωτικά και έκοψε τα πόδια της στο ύψος των μηρών.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ