Γκρίνια προκάλεσε στην παραλία των Μαχητών του Survivor το άναμμα της φωτιάς, με τον Ηλία Γκότση να «καρφώνει» συγκεκριμένους συμπαίκτες του.

«Δεν λέω ότι υπάρχει κάποια συγκεκριμένη δουλειά που πρέπει να φέρνει ξύλα. Πρέπει όλοι από μόνοι μας να καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουμε ξύλα για φωτιά. Δεν πρέπει να μαζέψουμε;», ανέφερε ο γυμναστής και συνέχισε: «λες κι έβρεξε ξύλα, άναψε από μόνη της η φωτιά κι εσύ έρχεσαι για το άραγμα!».

«Το χειρότερο είναι να μην κάνεις τίποτα αλλά να γκρινιάζεις περισσότερο από όλους», ανέφερε η Μελίνα Μεταξά, με τον Ηλία να της απαντά πως, επειδή είναι ακόμα πολλά άτομα, δεν φαίνεται ποιος προσφέρει περισσότερο στην διαβίωση.

Αν και ο γυμναστής δεν κατονόμασε συγκεκριμένα άτομα, κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης συνομιλίας προβλήθηκαν πλάνα που έδειχναν τον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος στο παρελθόν έχει κοντραριστεί με τον Ηλία ,να είναι ξαπλωμένος και κουκουλωμένος στην καλύβα.

Λίγο αργότερα, Ηλίας και Μελίνα μαγείρεψαν το ρύζι, αλλά έβαλαν πολύ αλάτι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παράπονα, για τα οποία η παίκτρια σχολίασε σε έντονο ύφος: «οι περισσότεροι παραπονέθηκαν αλλά δεν με απασχολεί, γιατί καλό θα ήταν να πουν ένα “ευχαριστώ”, έστω γι’ αυτό το λύσσα φαγητό που έφαγαν!».

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα: