Η Sarah Jessica Parker είναι μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς του Hollywood. Μέσα από το ρόλο της Carrie Bradshaw αποτέλεσε ρόλο-σύμβολο για πολλές γυναίκες, ενώ η πορεία της μέχρι σήμερα παραμένει εντυπωσιακή.

Μιλώντας στο People αναφέρθηκε σε ένα συμβάν του παρελθόντος, το οποίο αφορούσε την πρώτη της γυμνή σκηνή στη μακροχρόνια καριέρα της. «Ο ατζέντης μου είχε στείλει αυτοκίνητο και αεροπορικό εισιτήριο για το μέρος που γίνονται τα γυρίσματα. Μου είχε πει: “Εάν κάποιος σε κάνει να νιώσεις άβολα, μην το κάνεις”. Συνειδητοποιώντας τι συμβαίνει πλέον και οι ιστορίες που ακούω από εκείνη την περίοδο, κατανοώ πόσο τυχερή είμαι που βρέθηκε ένας τέτοιος άντρας στην πορεία μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η 52χρονη ηθοποιός λοιπόν αναφέρθηκε στην πρώτη της γυμνή σκηνή, την οποία τελικά δεν πραγματοποίησε ποτέ. «Δεν ξέρω εάν είχα αυτοπεποίθηση ή αν είχα κατάλληλα άτομα να μου δίνουν συμβουλές. Υπήρχε μεγάλη πίεση για να βγάλω τα ρούχα μου», εξομολογείται.

Μάλιστα θυμήθηκε σχετικό περιστατικό, όταν βρέθηκε πρόσφατα με μία γυναίκα που δούλευε στην πρώτη της ταινία της ζήτησαν να γδυθεί on camera. Όπως δήλωσε στο People, η συγκεκριμένη κυρία της είπε: «Σε θυμάμαι να κλαις γοερά επειδή σε πίεζαν να γδυθείς».

«Δε είναι θέμα αξίας ή πως κρίνω κάποιον, απλά δεν το ήθελα ποτέ!», αποκάλυψε η Sarah Jessica Parker.