Με πέντε βραβεία στις αποσκευές της η ομάδα “Fraction” από το 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ηρακλείου Κρήτης #radiopolitismos

Η Θεατρική Ομάδα “Fraction συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ηρακλείου Κρήτης με την παράσταση “Επείγοντα Περιστατικά” του Αρκά, με την οποία είχε κάνει την παρθενική της εμφάνιση στα θεατρικά δρώμενα της Καλαμάτας αποσπώντας θετικότατες κριτικές!

Με την παρουσία της στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ηρακλείου Κρήτης επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πόσο ταλαντούχα είναι τα παιδιά και πόσο καλή δουλειά είχαν κάνει κερδίζοντας και εκεί τις εντυπώσεις και όχι μόνο…

Φωτογραφία του χρήστη Fraction Theater Company.

Το βράδυ της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου λοιπόν πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Φεστιβάλ και η απονομή των βραβείων. Η βραδιά επιφύλασσε της πιο όμορφες εκπλήξεις για τα μέλη της ομάδας αφού η “Fraction” με την παράσταση της απέσπασε 5 βραβεία.

Φωτογραφία του χρήστη Fraction Theater Company.

Συγκεκριμένα η Γωγώ Μπελογιάννη απέσπασε το βραβείο ΄Β Γυναικείου Ρόλου και ο Espirídon Roumeliotis το βραβείο Ά Ανδρικού Ρόλου. Ανάμεσα στις πιο σημαντικές διακρίσεις της βραδιάς ήταν τα βραβεία Σκηνοθεσίας και Μουσικής Επιμέλειας τα οποία επίσης απονεμήθηκαν στην Θεατρική μας Ομάδα και στο Σκηνοθέτη μας Espirídon Roumeliotis. Η κορυφαία ωστόσο διάκριση της βραδιάς ήρθε στο τέλος αφού η Θεατρική Ομάδα “Fraction” απέσπασε το 1ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης.

Να σημειωθεί ότι η κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ στελεχώθηκε από τον Κώστα Φέρρη (σκηνοθέτη της ταινίας Ρεμπέτικο- συγγραφέα), την Τζένη Καλλέργη (ηθοποιό- συγγραφέα, σύζυγο Λυκούργου Καλλέργη), την Μαρία Χανιωτάκη (σκηνογράφο, εικαστικό), την Κάλλια Αναστασάκη (καθηγήτρια πιάνου- ιδιοκτήτρια Μινωικού Ωδείου Ηρακλείου) και την Παρδαλίδου Αγγελική (ηθοποιό).

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για όλους εμάς η απονομή του 1ου Βραβείου Καλύτερης Παράστασης από τον κ. Κώστα Φέρρη ο οποίος όχι μόνο έκανε τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια για την παράσταση ” Επείγοντα Περιστατικά” του Αρκά αλλά εξήρε και την επιλογή του συγκεκριμένου έργου.

Τα μέλη της ομάδας δήλωσαν : “Εμείς έχουμε πλέον στις “αποσκευές” μας ακόμα μια σπουδαία εμπειρία την οποία ωστόσο την οφείλουμε και στους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες μας που είναι δίπλα μας σε κάθε νέα αρχή, σε κάθε μας προσπάθεια. Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά για την υποστήριξη τον ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΙΜΑΝΗΣ & τον Giannis Giannaros Ksound,το Δημήτρη Μπιτσώνη, τον Kostas Koromilas, την Barbara Papadea & τον Μιχάλη Μπελογιάννη, τον Danny Kargas, την Maria Papadopoulou, την Antigoni C. Xidea, την Helen Argyrous, την Κατερίνα Μαστοράκη, την Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Ελενη ΜπιτσωνηBouna Evi .

Φωτογραφία του χρήστη Fraction Theater Company.

Οι πιο θερμές ευχαριστίες μας απευθύνονται στο κοινό της Μεσσηνίας που με τη θερμή ανταπόκρισή του στην πρώτη μας θεατρική παραγωγή μας εμψύχωσε και μας έδωσε την ώθηση να επιθυμούμε τη συνέχεια. Ονειρευόμαστε πολλά ακόμα και ευχόμαστε να έχουμε τη δυνατότητα να τα κατακτήσουμε!

Συγχαρητήρια σε όλες τις Θεατρικές Ομάδες που συμμετείχαν στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ηρακλείου Κρήτης. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την απονομή όλων των βραβείων. ”

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα Fraction , που απ’ ότι ήρθαν για να μείνουν…

Παρακολουθήστε την τελετή βράβευσης της ομάδας Fraction

Gepostet von Vasileios Mpitsonis am Sonntag, 11. Februar 2018

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ