Η μεγάλη πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ έρχεται αυτό το Σάββατο στις 14:30. Το «Ooh La La» ξεκινά με κεντρική παρουσιάστρια την Σάσα Σταμάτη.

Πριν λίγη ώρα ο Δημήτρης Μηλιόγλου ανέβασε το πρώτο στιγμιότυπο της ομάδας, από την επίσημη φωτογράφηση για την εκπομπή. Στο κέντρο βρίσκεται η Σάσα, έχοντας δεξιά και αριστερά της, το Δημήτρη Μηλιόγλου και την Γεωργία Γεωργίου αντίστοιχα.

«Στείλτε αγάπη… στείλτε θετική ενέργεια… στείλτε ευχές και αφού μας δείτε στείλτε και παρατηρήσεις, σχόλια και ό,τι άλλο θέλετε… Να είστε μαζί μας αύριο που ξεκινάμε, και μακάρι να είστε στην παρέα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14.30..

Ξεκινάμε… Σάββατο… στον ΣΚΑΪ… “Ooh La La!” (Και τίτλος και… mood of the weekend)», έγραψε ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτησή του.

 

Στείλτε αγάπη… στείλτε θετική ενέργεια… στείλτε ευχές και αφού μας δείτε στείλτε και παρατηρήσεις, σχόλια και ό,τι άλλο θέλετε… Να είστε μαζί μας αύριο που ξεκινάμε, και μακάρι να είστε στην παρέα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14.30.. Ξεκινάμε… Σάββατο… στον ΣΚΑΪ… “Ooh La La!” (Και τίτλος και… mood of the weekend ?) ❤?❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Milioglou (@d_milioglou) στις