Για τους προηγούμενους πέντε μήνες οι φανατικοί υποστηρικτές της Kylie Jenner προσπαθούσαν απεγνωσμένα να ενημερώνονται για την (υπερ) προφυλαγμένη εγκυμοσύνη της – αλλά μάταια. Η συνήθως πανταχού παρούσα ριάλιτι σταρ και σύμβολο ομορφιάς απλώς εξαφανίστηκε το περασμένο φθινόπωρο, όταν πολλαπλές πηγές επιβεβαίωναν πως περιμένει παιδί με το νέο της σύντροφο, το ράπερ Travis Scott. Αλλά στις 4 Φεβρουαρίου η Jenner επανεμφανίστηκε στα social media για να ανακοινώσει τον ερχομό της κόρης της. «Επέλεξα να κρατήσω την εγκυμοσύνη μου μακριά από τον κόσμο» έγραψε η 20χρονη στο Instagram. «Ήξερα πως έπρεπε να προετοιμαστώ για ένα ρόλο ζωής με τον πιο θετικό, ήρεμο και υγιή τρόπο που ήξερα. Γνώριζα πως το μωρό μου μπορούσε να νιώσει κάθε άγχος και συναίσθημα, οπότε επέλεξα να το κάνω με αυτό τον τρόπο για τη μικρή μου αγάπη και την ευτυχία μας».

Με τον 27χρονο Scott και τους αγαπημένους της, συμπεριλαμβανομένης της 33χρονης εγκύου Khloé Kardashian (της οποίας το μωρό με τον μπασκετμπολίστα Tristan Thompson θα έρθει την άνοιξη), και με τη μαμά Kris Jenner στο πλευρό της, η Kylie γέννησε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. «Η Kylie ήταν ανακουφισμένη που επιτέλους είχε μπει στην τελική ευθεία» λέει πρόσωπο κοντά στην οικογένεια. «Ήταν λίγο χαοτικό με όλη την οικογένεια και τους φίλους τριγύρω, αλλά εκείνη το αντιμετώπιζε όμορφα». Πλέον είναι πίσω στο σπίτι της, με την κόρη της –που είναι «πολύ χαριτωμένη με αφράτα μάγουλα» λέει οικογενειακός φίλος – η Jenner «τα πάει πολύ καλά» με τη βοήθεια του Scott και των οικογενειών τους. «Είναι τόσο χαρούμενη που έγινε μαμά» λέει πρόσωπο από το σόου Keeping up with the Kardashians. «Το μωρό κοιμάται πολύ και μέχρι στιγμής η Kylie αισθάνεται πως όλα πηγαίνουν καλά».

Ο δεσμός της Jenner και του Scott –φίλος τους αναφέρει πως εκείνος ήταν πολύ υποστηρικτικός από τη στιγμή που η Jenner διαπίστωσε πως είναι έγκυος το προηγούμενο καλοκαίρι– είναι πιο δυνατός παρά ποτέ. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι λίγο αφότου η Jenner χώρισε οριστικά από τον Tyga τον περασμένο Απρίλιο – οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις ήταν αλλεπάλληλοι και τα πράγματα «έγιναν πολύ σοβαρά γρήγορα» λέει φίλος τους. «Βρίσκεται εκεί σε κάθε βήμα της και είναι πολύ προστατευτικός». Διάφορες πηγές λένε πως δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια για να αρραβωνιαστούν, αλλά είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και στην κόρη τους, κάτι που έκανε την Jenner να καμαρώνει στο Instagram: «Δεν έχω νιώσει ποτέ τόση αγάπη κι ευτυχία σαν αυτή».

Melody Chiu με τη συνδρομή των Pernilla Cedenheim and Elizabeth Leonard.

 

Ποιος είναι ο ράπερ και νέος μπαμπάς Travis Scott

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Τέξας, ο Scott (Jacques Webster είναι το πραγματικό του όνομα) έχει δουλέψει με τον JayZ και το γαμπρό της JennerKanye West, ενώ έχει προταθεί τρεις φορές για Grammy. Είναι κοντά στην οικογένεια Kardashian – Jenner εδώ και χρόνια. Είχε παρευρεθεί στo πάρτι για τα 21α γενέθλια της Kendall το 2016 και έχει φωτογραφηθεί ως μοντέλο για τη σειρά Yeezy του Kanye West.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.