Σκηνές από  το… Κωνσταντίνου Και Ελένης, όπου το νεοκλασσικό στο Μαρούσι είχε «κοπεί» στην  μέση ώστε καθένας εκ των δύο πρωταγωνιστών να έχει το δικό του κομμάτι, διαδραματίζονται στο σπίτι φρεσκοχωρισμένου ζευγαριού της showbiz!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, σε αυτή τη λύση κατέφυγαν η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux, οι οποίοι ανακοίνωσαν πριν από λίγες μέρες το τέλος του γάμου τους.

Κατά το δημοσίευμα, η τεράστια πολυτελής έπαυλη στο Bel Air, που ανακαινίστηκε το 2015, αμέσως μετά τον γάμο του ζευγαριού, έχει χωριστεί στα δύο, μέχρι να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις του διαζυγίου. Συγκεκριμένα, η Jennifer κράτησε την δυτική πτέρυγα, όπου βρίσκεται και η γκαρνταρόμπα, ενώ ο Justin την ανατολική, όπου υπάρχει το γκαράζ για τα τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα κι άλλες τόσες μηχανές που διαθέτει!

Παράλληλα, καθένας από τους δύο έχει την δική του κρεβατοκάμαρα και το δικό του μπάνιο, ενώ ο ηθοποιός πήρε και το σπιτάκι του κήπου, το οποίο, όπως είχε δηλώσει, έχει μετατρέψει σε «ανδρική σπηλιά».

Σημειώνουμε πως η έπαυλη είναι μίνιμαλ διακοσμημένη, με επίπλωση που έχει στοιχεία vintage, χαλιά από μετάξι και πίνακες αφηρημένου εξπρεσιονισμού. Κοστολογείται στα 21 εκατομμύρια δολάρια, έχει θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό και βρίσκεται δίπλα στο «ακριβότερο σπίτι του κόσμου», που αξίζει 500 εκατομμύρια δολάρια.