Συναντήσαμε τη Χριστίνα Πάζιου στο γυμναστήριό της στο Politia Tennis Club και μας μίλησε για όλα. Η γυμνάστρια πιστεύει στη δύναμη του μυαλού και μετά στην πράξη. Η Χριστίνα μας δίνει tips για ένα υγιές και καλοσχηματισμένο σώμα.

  • Το ιδανικό πρωινό είναι μια ομελέτα με ασπράδια αυγού και ένας φυσικός χυμός. Το κυρίως γεύμα της ημέρας πρέπει να είναι κάτι που σου αρέσει πολύ. Αν το μεσημέρι έχεις φάει μια μεγάλη μακαρονάδα, το βράδυ προτίμησε να φας μια σαλάτα με τόνο.
  • Για να είσαι υγιής και να έχεις ωραίο σώμα, ιδανικά πρέπει να γυμνάζεσαι 3-4 φορές την εβδομάδα για ένα δίωρο ή κάθε μέρα από μία ώρα.
  • Θέλω να πω στα κορίτσια που κάνουν δίαιτες ότι σε βάθος χρόνου δεν θα τους αρέσει καθόλου το δέρμα τους! Κακή διατροφή δεν είναι οι τηγανητές πατάτες, αλλά η δίαιτα. Χρειάζεται και η τηγανητή πατάτα στη διατροφή, απλά όχι παραγγελμένη απ’ έξω».

Βρείτε τα ρούχα της Χριστίνας στο cpcollection.gr και κατόπιν ραντεβού στο showroom της, που βρίσκεται στο Gymaginario, στο Politia Tennis Club στην Κηφισιά.