Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί. Φυσικά, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ενταθούν από το απόγευμα και την Κυριακή, εν όψει του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Δείτε ποιοι σταθμοί του μετρό θα παραμείνουν κλειστοί.

Το σύνολο των δυνάμεων Τάξης και Ασφάλειας θα βρίσκονται επί ποδός όλο το διήμερο, υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν τουλάχιστον 5.000 αστυνομικοί στα μέτρα Τάξης και γίνονται συνεχείς συσκέψεις στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και στην ΓΑΔΑ για την τελική μορφή που αυτά θα πάρουν.

Έτοιμοι δηλώνουν οι διοργανωτές για το συλλαλητήριο της Κυριακής και ρυθμίζουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες. Παράλληλα καλούν τον κόσμο να διαδηλώσει χωρίς φόβο και ακρότητες.

Κεντρικός ομιλητής αναμένεται να είναι ο Μίκης Θεοδωράκης, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, θα φτάσουν από όλη την Ελλάδα πάνω από 2.500 λεωφορεία.

Οι διοργανωτές έκαναν την εκτίμηση ότι η συμμετοχή του κόσμου «προβλέπεται τουλάχιστον τριπλάσια από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης», εξηγώντας ότι «πολλοί παμμακεδονικοί και εκκλησιαστικοί σύλλογοι τοποθετούν λεωφορεία για να διευκολύνουν τον κόσμο να πάρει μέρος».

Διαβάστε την συνέχεια στο fortunegreece.com