«Για να έχουμε υγιή μαλλιά, είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που τα περιποιούμαστε και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Ξεκινώντας από το λούσιμο πάντα προσέχουμε να επιλέγουμε ένα σαμπουάν κατάλληλο για την κατηγορία μαλλιών που έχουμε (βαμμένα, ξηρά, κανονικά κλπ). Κατόπιν και πάλι ανάλογα με την ποιότητα των μαλλιών πρέπει σε κάθε λούσιμο να χρησιμοποιούμε conditioner ή κάποια μάσκα ενυδάτωσης και περιποίησης», μας λέει ο hairstylist Βασίλης Μπουλούμπασης, φίλος και συνεργάτης της Ευαγγελίας Αραβανή.

«Κατά τη διάρκεια του styling, ακόμα και στο πιο απλό χτένισμα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε κάποιο λάδι για μαλλιά (σιλικόνη ή μετάξι ή γυαλιστικό μαλλιών) που κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και ευκολοχτένιστα, ενώ παράλληλα τα κρατά ενυδατωμένα, κάτι που η Ευαγγελία τηρεί ευλαβικά». Ποια είναι, όμως, τα προϊόντα που προτιμά στην καθημερινότητά της η Ευαγγελία; «Χρησιμοποιεί την ολοκληρωμένη καινούργια σειρά της Orzene Pure Detox, που κάνει βαθύ καθαρισμό στα μαλλιά, απομακρύνει κάθε περιβαλλοντική φθορά, τα αναζωογονεί από τη ρίζα και χαρίζει εντυπωσιακή λάμψη, ενώ ταυτόχρονα κάνει ενυδάτωση και αναδόμηση. Το αγαπημένο της προϊόν είναι το ενυδατικό άρωμα-spray Pure Detox που λειαίνει και καθαρίζει την τρίχα, ενώ ταυτόχρονα αρωματίζει διακριτικά», μας λέει ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.