Η Σύλβια Δεληκούρα αγαπάει πολύ τα ζώα, μάχεται για αυτά και κάθε φορά που μπορεί να βοηθήσει ένα αδέσποτο το κάνει με μεγάλη χαρά.

Το προηγούμενο Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου, η ηθοποιός βρέθηκε αντιμέτωπη με μια τραγική αλλά δυστυχώς οικεία κατάσταση. Το σκυλί της, η Τρούφα, ένα αξιαγάπητο μαύρο κοκόνι που είχε υιοθετήσει πριν χρόνια σε μια περιοδεία της, δηλητηριάστηκε. Συγκεκριμένα, το σκυλί έφαγε φόλα που κάποιος ασυνείδητος είχε ρίξει στη γειτονιά. «Έριξαν φόλα σε κάτι ψάρια που είχαν βάλει για τις γατούλες, γιατί τους ενοχλούσαν και ήθελαν να τις εξοντώσουν. Δυστυχώς, η Τρούφα έφυγε στιγμιαία από την προσοχή μας και δοκίμασε από τα ψάρια. Αυτό ήταν αρκετό για να δηλητηριαστεί», λέει στο People. «Ευτυχώς στάθηκα τυχερή γιατί βρήκα αμέσως κτηνίατρο, τη μεταφέραμε στο ιατρείο και με την κατάλληλη αγωγή τη σώσαμε», προσθέτει.

Η Σύλβια μετά το συμβάν ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για όλα όσα συνέβησαν με την Τρούφα της ώστε να καταδικάσει το γεγονός, να ενημερώσει τους κατοίκους της Γλυφάδας – τόπος κατοικίας της – οι οποίοι έχουν ζωάκια για τη φόλα αλλά και αν προειδοποιήσει τους… ενόχους. Η ηθοποιός πιστεύει πως έριξε τη φόλα αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να το αποδείξει.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Σύλβιας Δεληκούρα



Τα μηνύματα υποστήριξης, συμπαράστασης και αγανάκτησης που δέχτηκε η Σύλβια Δεληκούρα ήταν δεκάδες.