Σάλος με τον Salt Bae: Τι αναγκάστηκε να αλλάξει στην διάσημη κίνησή του με το αλάτι
Σε… μπελάδες έβαλε τον Nusret Gökçe, τον Τούρκο σεφ ο οποίος ρίχνει το αλάτι με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, γεγονός που του έχει δώσει το ψευδώνυμο Salt Bae, η απόφαση να ανοίξει εστιατόριο στην Νέα Υόρκη.
Φορώντας το χαρακτηριστικό του λευκό μπλουζάκι και τα μαύρα του γυαλιά, ο Nurset αλάτιζε το κρέας των πελατών του με τον διάσημο τρόπο του, ωστόσο, κάποιοι απευθύνθηκαν στο Υγειονομικό, καταγγέλοντας ότι έπιανε το φαγητό με γυμνά χέρια, παραβιάζοντας τον σχετικό κανονισμό.
Η παραβίαση του κανονισμού έγινε θέμα συζήτησης, τόσο σε ΜΜΕ της πόλης, όσο και στα social media, με αποτέλεσμα ο Τούρκος σεφ να αλλάξει τακτική. Πλέον, όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, κόβει και αλατίζει το κρέας φορώντας γάντια!