Άγρια κόντρα ανάμεσα σε “Carrie” και “Samantha”! Οι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως έχουν αγεφύρωτες διαφορές και η Kim Cattrall αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια εναντίον της συναδέλφου της.

Αφορμή για τις δύο πρωταγωνίστριες του Sex and the City αυτή τη φορά ήταν ο τραγικός θάνατος του αδερφού της Cattrall. Ο Christopher εντοπίστηκε νεκρός μετά την εξαφάνισή του με τα νέα να βυθίζουν σε θλίψη την ηθοποιό και την οικογένειά της.

Ανάμεσα σε άλλους συλλυπητήρια είπε και η Sarah Jessica Parker, γράφοντας στα social media της: «Αγαπητή Kim, η αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου σε εσένα και τους δικούς σου για το θάνατο του αγαπημένου σου αδερφού».

Μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση λοιπόν, η Kim Catrall αντέδρασε έντονα. Συγκεκριμένα με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram «άδειασε» τη συνάδελφό της γράφοντας:

«Δεν χρειάζομαι την αγάπη και την υποστήριξη σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή Sarah Jessica Parker. Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα ‘Πότε αυτή η υποκρίτρια, η Sarah Jessica, θα σε αφήσει ήσυχη; Οι συνεχείς επαφές σου είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν τότε και τώρα. Επέτρεψέ μου να στο ξεκαθαρίσω (αν δεν το έχω ήδη κάνει). Δεν είσαι η οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Γι’ αυτό γράφω για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις το προσωπείο του ‘καλού κοριτσιού’».

 

My Mom asked me today “When will that @sarahjessicaparker, that hypocrite, leave you alone?” Your continuous reaching out is a painful reminder of how cruel you really were then and now. Let me make this VERY clear. (If I haven’t already) You are not my family. You are not my friend. So I’m writing to tell you one last time to stop exploiting our tragedy in order to restore your ‘nice girl’ persona. Copy and paste link https://nypost.com/2017/10/07/inside-the-mean-girls-culture-that-destroyed-sex-and-the-city/

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Cattrall (@kimcattrall) στις