Έχουμε ακούσει ιστορίες και ιστορίες για celebrities όμως αυτή είναι πραγματικά πρωτότυπη και κάπως αηδιαστική. Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να έχουν συνδυάσει τις προτάσεις γάμου με ειδυλλιακά σκηνικά, όμως κάτι τέτοιο δεν το περιμέναμε.

Τη δική της ιδιαίτερη ιστορία λοιπόν αποφάσισε να αποκαλύψει μία πασίγνωστη τραγουδίστρια για όσα συνέβησαν κατά την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της. Μιλώντας στην εκπομπή The Talk ανέφερε:

«Είναι κάπως αηδιαστικό. Τρώγαμε για μεγάλο διάστημα προσεκτικά και υγιεινά. Όμως βρισκόμασταν εκτός και τρώγαμε το φαγητό του ξενοδοχείου. Την ημέρα που επιστρέφαμε σπίτι λοιπόν έπαθα δηλητηρίαση και έκανα εμετό μέσα στο αμάξι»!

Ο λόγος για την Meghan Trainor, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις επιτυχίες της, αρχής γενομένης από το «All about that bass». Η 24χρονη δέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο αρραβωνιαστικός της, Daryl Sabara, όμως το συμβάν ήταν μάλλον ατυχές.

Ο μέλλων σύζυγός της μάλιστα δεν δίστασε να της πει μετά πως ακόμα και έτσι ήθελε να τη φιλήσει. «Σταματήσαμε και είχαμε μία ρομαντική στιγμή», εξομολογήθηκε στην εκπομπή που ήταν καλεσμένη.