Μπορεί να έγινε ευρύτερα γνωστή ως μία από τις παίκτριες του Power Of Love, ωστόσο, κοπέλα που συμμετέχει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ έχει περάσει από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια!

Ο λόγος για την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η οποία, τον περασμένο Νοέμβριο, βρέθηκε στο Annita GR και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στα χέρια του πρώην συντρόφου της, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε, είχε εμμονή μαζί της.

Όπως κατήγγειλε, ο επί 1,5 χρόνο αγαπημένος της την ζήλευε και απειλούσε πως θα έκανε κακό σε εκείνη και τον εαυτό του αν χώριζαν. «Άρχισε να αλλάζει όταν τον γνώρισα στον κύκλο μου. Μου έκανε σκηνές ζηλοτυπίας, στηνόταν κάτω από τα σπίτια φίλων μου για να δει αν όντως είμαι εκεί, είχαμε έντονες σκηνές βίας μέσα σε μαγαζιά… Με είχε κλειδώσει μέσα στο σπίτι για δύο μέρες! Μου έπαιρνε το κινητό, την τσάντα και τα λεφτά για να μην μπορώ να φύγω, ενώ αυτοτραυματιζόταν και με απειλούσε πως αν χωρίσουμε. Μια φορά με κατέβασε από το αυτοκίνητο στη Σαρωνίδα, μου έβγαλε και τα παπούτσια και με άφησε να γυρίσω περπατώντας ξυπόλυτη βράδυ και χειμώνα καιρό», ανέφερε μεταξύ άλλων η Γκαμπριέλλα, προσθέτοντας πως απευθύνθηκε σε ψυχολόγο, αλλά και ότι χώρισαν έξι μήνες πριν βρεθεί στο πλατό.

Δείτε στο βίντεο την εμφάνισή της: