Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο ΕΔΩ Survivor, καθώς ένας εκ των καλεσμένων όχι μόνο «έθαψε» τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τις επιλογές της παραγωγής.

Στο πάνελ της εκπομπής κάθισαν ο Αλέξανδρος Παρθένης και ο Πάνος Αργιανίδης, με τον μάνατζερ ράγκμπι να έχει… άγριες διαθέσεις.

Ο παίκτης του περσινού Survivor υποστήριξε ότι η παραγωγή έκανε λάθη στην επιλογή των παικτών φέτος καθώς κανένας από τους συμμετέχοντες δεν έχει χαρακτήρα και δεν θα δημιουργηθεί ίντριγκα, ώστε να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Παράλληλα, προέβλεψε ότι ολόκληρη την Μεγάλη Εβδομάδα το παιχνίδι δεν προβληθεί και υποστήριξε πως από τώρα μπορεί να πει τους παίκτες που θα πάνε στον τελικό!

Σε άλλο σημείο, ο Πάνος ανέφερε πως όσοι μπήκαν στο παιχνίδι το έκαναν για να συζητηθούν και όσοι δεν το έκαναν με αυτό τον σκοπό είναι χαζοί, προκαλώντας την αντίδραση του Αλέξανδρου Παρθένη. «Μόλις με είπε χαζό!», είπε το πρώην μοντέλο και όταν ο μάνατζερ ράγκμπι προσπάθησε να τα μπαλώσει, τα έκανε… χειρότερα, αφού είπε πως ο Αλέξανδρος βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο μόνο και μόνο επειδή το ακύρωσε κάποιος άλλος! «Sorry αλλά μιλάς για μένα, ενώ είμαι εδώ», του είπε σε έντονο ύφος ο Αλέξανδρος.