Οι παρουσιαστές του Sunday Live βρέθηκαν σήμερα στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 και η Φαίη Σκορδά μίλησε μαζί τους για την πρεμιέρα του show την Κυριακή 4/2. Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια εξήγησαν πως είναι αρκετά κουρασμένοι από τα γυρίσματα και περιμένουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η παρουσιάστρια λοιπόν ζήτησε από τους παρουσιαστές να της αποκαλύψουν αν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα είναι ο καλεσμένος της δεύτερης εκπομπής! Οι ίδιοι εξήγησαν πως δεν ξέρουν, ενώ πλαγίως της πρότειναν να βρεθεί στην τρίτη εκπομπή.

«Θα έρθει στην τρίτη εκπομπή. Δεν το ξέρεις; τώρα το μαθαίνει και η Φαίη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς. Από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά επεσήμανε:

«Εγώ το τελευταίο διάστημα δεν δίνω πολλές συνεντεύξεις. Κι ούτε έχω σκοπό να δώσω. Αλλά επειδή δεν ξεχνάω ποτέ, όταν ξεκίνησαν το site, η κυρία από εδώ (Ζέτα Μακρυπούλια) έκανε συνέντευξη και πήγε και βάλαμε μπουρνούζια, εγώ αυτό ποτέ δεν το ξεχνάω… όποτε μου πεις θα είμαι εκεί».

Τότε ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος με το Νίκο Μουτσινά που είχε άφθονες αποκαλύψεις.

Νίκος: Για εμένα τίποτα;

Φαίη: Τι έκανες εσύ αγόρι μου;

Νίκος: Δεν έκανα εγώ για σένα;

Φαίη: Δεν ήταν να έρθει στην εκπομπή και δεν ήρθε ποτέ; Που τα είχαμε συμφωνήσει και τρέχαμε στα θέατρα όλος ο ΑΝΤ1 και μετά είπε δεν έρχομαι; Συγγνώμη, πήγαμε 10 στελέχη του ΑΝΤ1 κονβόι…

Δείτε πώς αντέδρασε ο Νίκος Μουτσινάς για την αποκάλυψη από την Φαίη Σκορδά!