Νέο συγκλονιστικό στοιχείο ανατρέπει τα πάντα για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Νέα συνταρακτικά στοιχεία για το θάνατο του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο ανακάλυψαν οι ερευνητές που όρισε η οικογένειά του. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία, δηλώνουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο το οποίο θα συνταράξει το Πανελλήνιο. Πρόκειται περί εγκληματικής ενέργειας», δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας του φοιτητή.

Eνα στοιχείο φωτιά. Ένα στοιχείο το οποίο ξεκαθαρίζει όπως ισχυρίζεται η οικογένεια του άτυχου φοιτητή το μυστήριο για το πως τελικά πέθανε στην Κάλυμνο. Ένα στοιχείο που θα παραδώσουν τις επόμενες ημέρες στην αστυνομία για να ξεκινήσει και πάλι η έρευνα. Αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Νίκος Χατζηπαύλου μαζί με άλλα στοιχεία ανατρέπει τα πάντα.

Εύρεση χώματος στα ρούχα του παιδιού που είναι καθαρά από άλλη περιοχή που ταυτοποιείται ότι είναι από άλλη περιοχή.

Η μητέρα του άτυχου φοιτητή, δεν μπορεί ακόμα να πιοστέψει το θάνατο του γιου της: «Δεν μπορώ να το καταλάβω. Πάει κάπου το μυαλό σας; Δεν μπορώ  να καταλάβω το γιατί! Ήταν το παιδί τη λάθος στιγμή στο λάθος τόπο; Είδε κάτι, νόμιζαν ότι είναι κάποιος άλλος;»

«Έπεσε από ύψος 70 μέτρων και δεν υπήρχαν κατάγματα»

Η υπόθεση του θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου έχει πολλά κενά. Υπάρχουν δυο ιατροδικαστικές εκθέσεις με τεράστια απόκλιση μεταξύ τους. Η πρώτη έλεγε ότι ξεψυχούσε για ώρες και η δεύτερη ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Στην δεύτερη έκθεση μάλιστα έγινε σαφές ότι δεν υπήρχαν κατάγματα. Πώς είναι δυνατόν δεδομένου ότι έπεσε από ένα βράχο δεκάδων μέτρων ;

«Αν πέσει από το συγκεκριμένο σημείο που είναι 60 – 70 μέτρα βράχια κοφτερά, θα είχε κατάγματα, να μην αναγνωρίζεται το πρόσωπό του», λέει ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής.

Η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου δεν θα ησυχάσει αν δεν μάθει τι ακριβώς του συνέβη. Πώς μια βόλτα του με ποδήλατο σε ένα νησί που δεν ήξερε κανέναν κατέληξε σε τραγωδία .

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ