Σε δύο στρατόπεδα χωρίστηκαν οι Μαχητές μετά το συμβούλιο από το οποίο προέκυψαν ως υποψήφιες προς αποχώρηση από το Survivor η Ροδάνθη Καπαρού, η Μαρίνα Πήχου και η Ντάρια Τουρόβνικ, με τον Ηλία Γκότση, που επέλεξε την Μαρίνα και τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη που διάλεξε την Ντάρια, να δέχονται «πυρά».

Ο Νικόλας Αγόρου και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, που είναι εμφανές ότι έχουν έρθει πολύ κοντά, σχολίασαν αρνητικά την επιλογή του Ηλία να ψηφίσει την γυμνάστρια, με την οποία κάνουν στενή παρέα.

«Τώρα αρχίζει ο καθένας να βγάζει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Τουλάχιστον ο Κώστας είπε στο συμβούλιο “ψηφίζω την Ντάρια για το κους κους που κάνει στα κρυφά”… Η Μαρίνα ψηφίστηκε από τον Ηλία για ποιον λόγο; Λέει ότι είναι ένα σύνολο πραγμάτων; Τι είναι; Αθλητικό; Όχι!», είπε ο Θοδωρής κατά την διάρκεια βόλτας στην παραλία με τον Νικόλα, τονίζοντας πως «πρέπει να τιμάμε και λίγο τα παντελόνια»!

Την δυσφορία τους για τους συμπαίκτες τους που τις επέλεξαν, εξέφρασαν στην κάμερα και η Ντάρια και η Μαρίνα, η οποία, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να εμπλέξει ακόμα και τις επιδόσεις της… Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι δύο παίκτες: