Με μισό κιλό χασίς συνελήφθη ένας 76χρονος στην Οιχαλία!

Xασισέμπορος… ετών 76 σε χωριό του Δήμου Οιχαλίας, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, να συλλαμβάνουν χθες το πρωί, τον ηλικιωμένο άντρα, που είχε στην κατοχή του, σχεδόν μισό κιλό χασίς!

Οι αστυνομικοί, έφτασαν στα ίχνη του 76χρονου ύστερα από σχετική πληροφόρηση, την οποία αξιοποίησαν με έρευνα στο σπίτι του, όπου και βρήκαν 480,6 γραμμάρια κάνναβης. Ο ηλικιωμένος που «πήγε» …καρφωτός, θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης. Στο μεταξύ, μια μέρα νωρίτερα, για καλλιέργεια 5 χασισόδεντρων, συνελήφθη σε χωριό της Μεσσήνης, ένας 46χρονος, ο οποίος, είχε φυτέψει την κάνναβη, ύψους από 3 έως 20 εκατ. στο χτήμα του.

ΜΕ 400 ΠΑΚΕΤΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥ ΚΑΠΝΟΥ 35ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πέραν της «μάστιγας» του χασίς, στην Καλαμάτα, συχνά – πυκνά, λόγω προφανώς και της αυξημένης φορολόγησης, όπως έχει παρατηρήσει στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και ο Ανδρέας Καρέλιας, παρατηρείται το θέμα των λαθραίων τσιγάρων. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν στην Καλαμάτα έναν 35χρονο, ο οποίος κατείχε 7 πακέτα χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και 1 αεροβόλο πιστόλι. Ο άνδρας, που θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, είχε στο σπίτι του 387 πακέτα και 7 συσκευασίες λαθραίου καπνού, τα οποία εστάλησαν στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ