Αυτό θα πει ταιριαστός ρόλος! Ο νέος Τζόκερ αναμένεται να είναι ένας πολύ γνωστός ηθοποιός που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια με τις εντυπωσιακές του ερμηνείες.

Ο λόγος για τον Joaquin Phoenix, ο οποίος φαίνεται ότι κάνει συζητήσεις με τους υπεύθυνους για να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο. Ο σκηνοθέτης Todd Phillips υποστηρίζει πως είναι ο πρώτος υποψήφιος για να παίξει τον αγαπημένο «κακό» του Μπάτμαν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, ο Phoenix φαίνεται πως υπερτερεί του Leonardo DiCaprio, για τον οποίο είχε ακουστεί επίσης ο ρόλος.

Η Warner Bros μπορεί να έχει αρνηθεί να σχολιάσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, όμως οι φήμες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν συζητήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο συνεργασίας.

«Πηγές αναφέρουν πως ο Jared Leto, που πρωταγωνίστησε ως Τζόκερ στο ‘Suicide Squad’ παραμένει ο επικρατέστερος για να συνεχίσει στις ταινίες της DC. Ωστόσο η ταινία που συζητούν με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με τον χαρακτήρα του συναδέλφου του», γράφει το περιοδικό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του ηθοποιού ανακατεύεται με την DC Comics, καθώς ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Lex Luthor στην ταινία «Batman v Superman: Dawn of Justice».