Ματάκιας σε σχολή μπαλέτου της Πάτρας

Στο εδώλιο θα καθίσει ένας 46χρονος, ο οποίος φέρεται ότι είχε εγκαταστήσει μία κρυφή κάμερα στα αποδυτήρια μιας σχολής μπαλέτου στην Πάτρα, για να παρακολουθεί τους χορευτές την ώρα που άλλαζαν ρούχα!

Το περίεργο περιστατικό, το οποίο ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, ήρθε στο φως την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος φερόμενος ηδονοβλεψίας, ο οποίος είναι πρόεδρος τοπικού, χορευτικού συλλόγου, είχε κρύψει την κάμερα μέσα σε ένα κουτί.

Στη συνέχεια, είχε τοποθετήσει το κουτί στα αποδυτήρια και κατέγραφε τις κινήσεις όσων βρίσκονταν μέσα στον χώρο!

Ετσι κατάφερνε να ικανοποιεί το πάθος του, ώσπου έγινε αντιληπτός από μέλη του χορευτικού συλλόγου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του.

Χειροπέδες

Το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 46χρονο «ματάκια» και τον οδήγησαν με τη σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα. Αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, καθώς είχε βάλει την κάμερα στα αποδυτήρια χωρίς να έχει βγάλει την απαιτούμενη άδεια ή να έχει προβεί στην τοποθέτηση πινακίδων, που να προειδοποιούν για την επιτήρηση του χώρου από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ο ίδιος, πάντως, φέρεται ότι αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως δεν είχε κάτι πονηρό στον νου του.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ