Μπορεί η Μάγκυ Ταμπακάκη να ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του Masterchef, όμως ένα πρόβλημα υγείας του παιδιού της την έκανε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Πολλοί ήταν αυτοί εντός και εκτός παιχνιδιού που έσπευσαν να σχολιάσουν το…. «δίλημμα» όπως το ανέφερε η ίδια για το αν θα πρέπει να μείνει ή να αποχωρήσει.

Αρκετοί τηλεθεατές θα λέγαμε πως την κατακεραύνωσαν για όσα είπε πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Masterchef.

Προς υπεράσπισή της, η συμπαίκτριά της Χριστίνα Αργυρούδη, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο facebook.

«Για όσους το παίζουν κριτές εκεί έξω να αρχίσουν να σκέφτονται σαν άνθρωποι και όχι σαν κοινωνικοί λειτουργοί. Σε παραγωγές όπως αυτή, έχεις υποχρεώσεις που στους τηλεθεατές φαντάζουν παράλογες, αλλά έτσι είναι η φύση των τηλεοπτικών σόου. Θα ήταν φρόνιμο, λοιπόν, να μην χαρακτηρίζει ο καθένας δημόσια μια γυναίκα «κακή μητέρα», γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε οι ταμπέλες που αργότερα θα διαπιστώσει το παιδί της προκύπτουν από ημιμαθείς ανθρώπους της κοινωνίας, που σπεύδουν να κρίνουν τους άλλους για να νιώσουν ανώτεροι. Μάγκυ Ταμπακάκη για’μένα είσαι ό,τι καλύτερο έχει περάσει από το διαγωνισμό και είσαι η δική μου νικήτρια #masterchefgr#masterchef #starchanneltv», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε.