Σήμερα στο Survivor Πανόραμα παρακολουθήσαμε τις αλλαγές των παικτών όσο διάστημα βρίσκονται στο reality επιβίωσης. Οι συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο είναι ιδιαίτερα δύσκολες και η πείνα είναι μεγάλη.

Έτσι λοιπόν η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και την καλεσμένη τους Ειρήνη Παπαδοπούλου σχολίασαν τις αλλαγές.

Όταν έφτασε η ώρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα. Η Ευρυδίκη έμεινε με το στόμα ανοιχτό και σχολίασε: «Παιδιά, έχει αδυνατίσει πάρα πολύ! Και στα χέρια! Κοιτάξτε τα χέρια! Τρομερό! Κοιτάξτε λίγο! Έχει κάνει μέση!».

«Επειδή την βλέπουμε κάθε μέρα δεν έχουμε καταλάβει πόσα κιλά έχει χάσει. Τώρα που τη βλέπουμε έτσι, πρέπει να έχει χάσει 6-7 κιλά. Η Κωνσταντίνα μεταξύ σοβαρού κι αστείου λέει ότι θέλει να χάσει κιλά. Ήταν ένας από τους λόγους που μπήκε μέσα στο Survivor, κι όταν την ρώτησε ο Σάκης είπε ότι δεν θέλει να φύγει ακόμα γιατί δεν έχει φτάσει το στόχο της στα κιλά που θέλει να χάσει», ανέφερε από την πλευρά της η Ντορέττα.

Δείτε το βίντεο.