Η Κατερίνα Καινούργιου προσέχει ιδιαίτερα τον εαυτό της καθώς επιλέγει μια ισορροπημένη διατροφή, ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής σε εβδομαδιαία βάση και περιποιείται σχολαστικά την επιδερμίδα της. Όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Epsilon πίνει πάρα πολύ νερό και πράσινο τσάι.

«Ακολουθώ ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής με πέντε γεύματα. Πίνω άφθονο πράσινο τσάι και, αν πεινάσω ενδιάμεσα στα γεύματα, έχω πάντα μαζί μου μπάρες δημητριακών. Το μόνο που αποφεύγω είναι τα τηγανητά και να τρώω το βραδινό μου μετά τις 10.00 το βράδυ. Κατά καιρούς, θα κάνω τις παρασπονδίες μου με γλυκά ή παχυντικά φαγητά, αλλά πάντα με μέτρο» λέει στο People.

Από μικρή στο χώρο της τηλεόρασης, η ίδια γνωρίζει όλα τα μυστικά για τέλειο μακιγιάζ, ενώ, όπως μας λέει, δεν λείπει από την τσάντα της ένα nude κραγιόν Katken Matte Lipstick που κυκλοφόρησε από την προσωπική της συλλογή καλλυντικών –διατίθενται στο e-shop κατάστημά της– και μια κρέμα χεριών για να κρατάει τα άκρα της ενυδατωμένα. Το μυστικό της όταν φοράει μίνι τώρα που δεν έχει ακόμα μαυρίσει είναι ένα εκπληκτικό body makeup από τη σειρά της Katken, που χαρίζει μπρονζέ εφέ στα πόδια.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.