Πριν αρκετούς μήνες και όταν είχε ξεκινήσει το «Τατουάζ» η Καίτη Φίνου είχε σχολιάσει τη σειρά, αλλά και τους συναδέλφους της. Ανάμεσα σε άλλα, μέσα από τα social media της είχε αναφέρει: «Όλοι καλοί! Αλλά Γκλέτσος και ξερό ψωμί… Πιο σεξουαλικός από ποτέ!».

Σχετικά με το σχόλιο αυτό, ζητήθηκε η άποψη του ηθοποιού και Δημάρχου Στυλίδας στην τελευταία του συνέντευξη. Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο περιοδικό YOU σχολίασε: «Δεν ξέρω πώς να το πω, αλλά αυτή τη γυναίκα όποτε την έβλεπα πάντα κάτι μου έβγαζε, κάτι ένιωθα, μου άρεσε σαν ηθοποιός αλλά πάνω απ’ όλα μου άρεσε σαν γυναίκα. Ήταν το απωθημένο μου και ας μην έχουμε γνωριστεί. Πιθανόν να υπάρχει έστω και από μακριά μία αμοιβαία έλξη».

Για τις παραπάνω δηλώσεις του, η Καίτη Φίνου τοποθετήθηκε σήμερα μέσα από συνέντευξη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». Συγκεκριμένα τον διέψευσε, λέγοντας: «Κι όταν με συνάντησε στο Κόκκινο Δωμάτιο γιατί δεν μου το είπε; Μου είχε πει 10 κιλά να χάσεις και θα είσαι το ίδιο μ… όπως ήσουν τότε. Μια χαρά! Τιμή μου! Αν ήμουν κι εγώ δεν ξέρω πόσα κιλά πιο αδύνατη, θα του το εκπλήρωνα το όνειρο… Θα ενέδιδα στον Απόστολο Γκλέτσο, γιατί όχι; Και ωραίος άντρας είναι και μου αρέσει και ο χαρακτήρας του. Τιμή μου που το λέει και αν ήμουν 10 χρόνια νεότερη και 25 κιλά πιο αδύνατη, οκ θα πήγαινα και θα του έλεγα κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα».

Εκτός αυτού όμως αναφέρθηκε και στο σημερινό του ρόλο: «Όντως είναι πιο σεξουαλικός από ποτέ, τώρα που τον είδα λίγο στο Τατουάζ».

Δείτε το βίντεο.