Picture by: Zak Hussein/ Splash News

Δεν είναι η πρώτη φορά και όπως φαίνεται δεν θα είναι ούτε η τελευταία για την Meghan Markle. Η ηθοποιός που σε λίγους μήνες θα μπει και επίσημα στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, έκανε την περασμένη Πέμπτη την πρώτη της δημόσια ομιλία.

Συγκεκριμένα μίλησε στα βραβεία Endeavour Fund Awards, όμως η παύση που έκανε ήταν κάπως… άβολη. Στην τελετή απονομής βραβείων που δίνει σε τραυματισμένα μέλη των ενόπλων δυνάμεων το ίδρυμα αγαθοεργιών της βρετανικής βασιλικής οικογενείας, η Meghan ανέβηκε στο βάθρο για να απονείμει το δεύτερο βραβείο της βραδιάς στον βετεράνο των Βασιλικών Πεζοναυτών Ντάνιελ Κλάρικοουτς.

Σύμφωνα με την USA Today, ο βετεράνος ξεπέρασε μετατραυματικό σοκ και «τώρα, δουλεύει με παιδιά, βοηθώντας τα να αναπτύξουν διάθεση περιπέτειας, μέσω της Ομάδας Βραβείων του Δούκα του Εδιμβούργου».

«Είμαι προνομιούχα που βρίσκομαι εδώ» είπε η Αμερικανή ηθοποιός και έδωσε το μικρόφωνο στον συμπαρουσιαστή. Αυτός αιφνιδιάστηκε, κι άρχισε να ψάχνει τα χαρτιά του για να εντοπίσει τι πρέπει να πει. Η σιωπή που ακολούθησε ήταν εμφανώς αμήχανη με τα γελάκια να ξεκινούν στο ακροατήριο. Τότε εκείνη έλυσε την αμηχανία βρίσκοντας το σημείο στα χαρτιά του τιμώμενου και είπε: «Εδώ, ακριβώς».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρκλ σπάει το βρετανικό βασιλικό πρωτόκολλο. Και η παρουσίαση εκ μέρους της του βραβείου του Endeavour ήταν άλλο ένα πρωτόκολλο που έσπασε. Γιατί, επισήμως, δεν είναι ακόμη μέλος της βασιλικής οικογενείας. Αγνόησε, επίσης, και μία παράδοση όσον αφορά την αμφίεση: εμφανίστηκε με σμόκιν Alexander McQueen.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ