Νέα «βόμβα» στη showbiz ρίχνει η Kate Upton καταγγέλλοντας ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση τον συνιδρυτή πασίγνωστης εταιρείας ρούχων, Paul Marciano.

«Είναι απογοητευτικό που ένα τόσο εμβληματικό γυναικείο brand όπως η Guess συνεχίζει να ενισχύει τον Paul Marciano», έγραψε στο Twitter η 25χρονη καλλονή, η οποία, σε συνέντευξή της στο Time, παραθέτει λεπτομέρειες.

Όπως υποστηρίζει η Kate, ο 65χρονος, που ίδρυσε την εταιρεία το 1981 και ήταν εκτελεστικός πρόεδρος και επικεφαλής δημιουργικού ως τον Αύγουστο του 2015, «αν και έκανα τα πάντα για τον αποφύγω, συνέχιζε να ακουμπάει προκλητικά και επιθετικά, θωπεύοντας τους μηρούς μου, τραβούσε τα χέρια μου για να με φέρει πιο κοντά του, τους ώμους μου, το λαιμό μου, το στήθος μου… Με μύριζε συνέχεια. Ήμουν εξαιρετικά κλονισμένη, φοβισμένη και είχα μείνει έκπληκτη».

«Αυτή η κατηγορία είναι ψευδής! Ποτέ δεν έχω αγγίξει την Kate Upton, ποτέ δεν ήμουν μόνος με την Kate Upton, ποτέ δεν της συμπεριφέρθηκα ανάρμοστα», απάντησε, μέσω της ιστοσελίδας TMZ, ο Marciano και συνέχισε: «στον σημερινό κόσμο, οι άνθρωποι κάνουν δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να υπάρχουν συνέπειες. Ορισμένες γυναίκες – μερικές από τις οποίες δεν γνώρισα ποτέ και δεν γνωρίζω έγραψαν σχόλια στην ανάρτηση της κα. Upton και με αποκάλεσαν “φρικτό”, “τύραννο”, ”τέρας” και “αηδιαστικό γουρούνι”. Έχω υποσχεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Guess ότι θα συνεργαστώ πλήρως για μια δίκαιη και αμερόληπτη έρευνα για όλα τα γεγονότα. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη και πίστη ότι τα πραγματικά γεγονότα – όχι τα μη επαληθευμένα tweets ή οι ανεπιβεβαίωτες αναρτήσεις στο Instagram – θα αποδείξουν ότι οι κατηγορίες εναντίον μου είναι αναληθείς».

Το μοντέλο εμφανίστηκε πρώτη φορά σε καμπάνια της εταιρείας όταν ήταν 18 ετών, το 2010, ακολουθώντας τα χνάρια της Claudia Schiffer, της Eva Herzigova και της Anna Nicole Smith, ενώ η συνεργασία τους, που βοήθησε πολύ την καριέρα της, συνεχίστηκε μέχρι και το 2012, οπότε και η Kate φέρεται να απέρριψε πρόταση ύψους 400.000 δολαρίων λόγω της συμπεριφοράς του Marciano.