Ο παππούς και η γιαγιά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής οικογένειας, σε σημείο που, σε πολλές περιπτώσεις, στο ίδιο σπίτι μένουν τρεις γενιές. Ο ρόλος τους στην ανατροφή μας είναι ιδιαίτερα σημαντικός, ακόμα και όταν απομακρυνθούμε από την οικογενειακή εστία. Τα λόγια τους και οι συμβουλές τους μας συνοδεύουν σαν πολύτιμο φυλαχτό! Μάλιστα, ακόμα κι αν μένουν μακριά, όπως για παράδειγμα εμείς στη πόλη κι εκείνοι στην επαρχία, το σπίτι τους είναι το δεύτερο σπίτι μας, καθώς εκεί περνάμε μεγάλο μέρος των παιδικών μας διακοπών, αλλά και το επισκεπτόμαστε με φίλους όταν μεγαλώσουμε.

Τιμώντας την «ρίζα» της ελληνικής οικογένειας, η PLAYMOBIL Hellas δημιούργησε τις συλλεκτικές φιγούρες του παππού και της γιαγιάς και, μέσα από το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give, φροντίζει να ζήσει κάθε παιδί, μεγάλο και μικρό, να ζήσει μοναδικές στιγμές, ενισχύοντας, παράλληλα, τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Μέσα από μια σειρά τρυφερών αλλά και αστείων video και με αφορμή τις νέες συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL play & give, τα παιδιά μιλούν για τον παππού και τη γιαγιά, αποτυπώνοντας την ουσιαστικότερη σχέση αγάπης, προσφοράς και στοργής!

Δείτε τα βίντεο: