Μπορεί στο Anne να υποδύεται την άκαρδη μάνα, ωστόσο, η τηλεοπτική Σουλέ, κατά κόσμον Gonca Vuslateri, έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Μέσω των social media, η Τουρκάλα ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, καθώς έφυγε από την ζωή ο Engin Gectan, που αποτέλεσε μέντορά της.

«Ο δάσκαλος μας. Ο οδηγός μας, αυτός που μας έδειξε το δρόμο μας. Πάντα.. “o άνθρωπος που αναλαμβάνει την ευθύνη είναι ελεύθερος. Ο ελεύθερος άνθρωπος είναι λιγότερο φοβισμένος, γι’ αυτό τον λόγο μπορεί να αγαπήσει”. Όλοι οι μαθητές μου έχουν περάσει απ’ αυτές τις διδασκαλίες. Δεν τελειώνει ποτέ. Σ’ αγαπάμε. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του», έγραψε η ηθοποιός και δημοσίευσε φωτογραφία του.

O Gectan, ένας από τους γνωστότερους Τούρκους καθηγητές ψυχιατρικής και συγγραφέας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Hocamız..yol göstericimiz. Yolu tarif edenimiz.. ? Daima.. “Sorumluluğunu üstlenen kişi özgürdür. Özgür insan daha az korkar, onun için sevebilir..” tum ögrenciligim bu fisiltilarinizla gecti.. hic de bitmedi.. #insanolmak / sizi cok seviyoruz.. ✨ Allah rahmet eylesin.. #EnginGeçtan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gonca Vuslateri (@goncavuslateri) στις