H Britney Spears τιμήθηκε για το άρωμά της «Fantasy In Bloom», το οποίο βραβεύτηκε ως άρωμα της χρονιάς στο πλαίσιο των Hollywood Beauty Awards που έγινε χθες Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Avalon Hollywood στο Λος Άντζελες.

Για την ξεχωριστή της στιγμή η 36χρονη σταρ επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα Celia Kritharioti. Η ολοκέντητη δημιουργία ανήκει στη Συλλογή SS18 που παρουσιάστηκε στο Παρίσι στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής. H τραγουδίστρια επέλεξε να ολοκληρώσει το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ασημί πέδιλα.

Το μαλλιά της Spears επιμελήθηκε για μία ακόμα φορά ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος είναι σταθερός συνεργάτης της, αποδεικνύοντας πως η χολιγουντιανή σταρ δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στο ελληνικό ταλέντο.

Δείτε το video που ανέβασε ο hairstylist από το κόκκινο χαλί:

Legendary miss @britneyspears looked FIRE tonight at #HOLLYWOODBEAUTYAWARDS Styling @robzangardi @marielwashere Dress @celiakritharioti ?????? Makeup @maryphillips Hair by urs truly @giannetos for @forwardartists #britneyspears #dimitrisgiannetoshair #dimitrisgiannetos #britney

A post shared by Dimitris Giannetos (@giannetos) on