«Βούλιαξε» από κόσμο η Καλαμάτα στο πλαίσιο του 6ου Καρναβαλιού! (φωτο)

Ανέλπιστη ήταν, με βάση τη συμμετοχή στις εναρκτήριες εκδηλώσεις, η επιτυχία που σημείωσε η τελετή λήξης του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Μια πραγματική λαοθάλασσα… ντόπιων, επισκεπτών και φυσικα, αρκετών μελών των γκρούπς, πολλά απο τα οποία ήταν πολυάριθμα, «ξεχύθηκε» στους δρόμους, πλημμυρίζοντας το κέντρο της πόλης, στο οποίο, από τις 3:30 μέχρι τις 6 το απόγευμα, δεν έπεφτε… ούτε καρφίτσα!

Την παρουσιάση, έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος λογω της ημέρας, χρησιμοποίησε και σατιρικό λόγο, μεχρι… παρεξήγησεως, ενώ αποχώρησε για λίγο, προκειμένου να αλλάξει πανωφόρι, όταν μέλη κάποιου γκρουπ, του έριξαν αλεύρι!

Τότε, τη σκυτάλη… πήρε για λίγο ο Σωτήρης Γεωργουντζος, ο οποίος άλλωστε είχε συμβάλει στην προβολή της διοργανώσης, γυρίζοντας το σχετικό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ!

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Νικάς, κήρυξε τη λήξη του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού και ευχαρίστησε όσους παρεβρέθησαν και κυρίως όσους ελαβαν ενεργά μέρος, αφού η συμμετοχή ξεπέρασε καθε προσδοκία, τονίζοντας πως απο τις επόμενες κιόλας ημέρες ξεκινά η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά!

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, έριξαν… αυλαία, με μια ξεχωριστή συναυλία από το αγαπημένο συγκρότημα «Locomondo»! Αξίζει να σημειωθεί, πως τα γκρουπ που ξεχώρισαν, ηταν «Οι κηπουροί των θαυμάτων» με εμπνευστή το 2ο Δημοτικό Σχολείο, τα «Flaming… ροζ», οι «Μπαγκς Μπάνυ» και οι «Μας…ζορίσατε».

Την Καθαρά Δευτέρα η καρδιά του καρναβαλιού στη Μεσσηνία θα χτυπήσει στη Μεσσηνη, ενώ λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις, μπορείτε να διαβάσετε στη «Φ» που λογω των αργιών, θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ