Από τον Γιώργο Καλτάκη,

Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν φέτος στο Dancing with the stars. Η Βίκυ Κάβουρα εντυπωσίασε με τις άψογες αναλογίες της και με τις χορευτικές της ικανότητες αν και αποχώρησε στο 4ο live. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στη Νίκη Κώτσου και στη Real Life μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τη ζωή της στη Σπάρτη αλλά και για τη μεγάλη απόφαση να εγκατασταθεί στην Αθήνα.

«Στη Σπάρτη έμεινα μέχρι τα 13 μου. Εκεί διαμόρφωσα προσωπικότητα. Μετά ήρθαμε στην Αθήνα και μου άρεσε πάρα πολύ. Με ένα τρόπο το υποκινούσα γιατί ήθελα από τότε να γίνω ηθοποιός και χορεύτρια. Μου είχε πει η μαμά μου ότι τα κοριτσάκια στη Σπάρτη δε γίνοτναι ηθοποιοί και δεν ήθελα να μείνω εκεί», ανέφερε εξηγώντας πως η οικογένειά της δεν χάρηκε με την επιλογή της. Η Βίκυ όμως ήταν αποφασισμένη να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να πετύχει. «Η μαμά μου προσπάθησε να κρύψει την ανησυχία της, χωρίς επιτυχία, ο μπαμπάς μου δεν προσπάθησε καθόλου να την κρύψει. Επέμεναν ότι έπρεπε να κάνω κάτι άλλο και αυτό να το έχω ως χόμπι. Εκεί ήρθε μια μεγάλη σύγκρουση με τους γονείς μου, αλλά είμαι πολύ δυναμική και, δόξα τω Θεώ ξέρω τι θέλω από πολύ μικρή».

Σε ηλικία 22 ετών, έφυγε από το σπίτι γιατί ένιωθε καταπίεση και πως είχε έρθει η ώρα να ανεξαρτητοποιηθεί. « Εγώ το αποφάσισα μια Κυριακή και έφυγα από το σπίτι Δευτέρα. Η μανούλα μου μού έλεγε ¨καλημέρα¨, εγώ δεν της απαντούσα γιατί δεν είχα όρεξη, εκείνη επέμενε και επειδή σκέφτηκα ότι απαγορεύεται να συμπεριφέρομαι έτσι στους γονείς μου, γιατί δεν μου φταίνε, είχε έρθει η ώρα να φύγω», εξήγησε. «Ζω μόνη μου από τότε μέχρι τώρα, με ένα διάλλειμα δύο ετών. Είναι πολύ άρρωστο να μένει το παιδί μετά τα 20 με τους γονείς του. Στον αδελφό μου, ο οποίος μετακόμισε φέτος, λέω “καλώς ήλθες στην ενήλικη ζωή”», καταλήγει.