Απρόσμενη τροπή πήραν τα πράγματα για το RODEO στο ΣΚΑΪ. Η εκπομπή του Βαγγέλη Περρή, της Αθηναΐδος Νέγκα και της Άννας Μαρίας Βέλλη σήμερα προβλήθηκε για τελευταία φορά και όπως αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον τον παρουσιαστών ήταν μια απόφαση που οι ίδιοι δε γνώριζαν εκ των προτέρων.

Έτσι, σήμερα οι παρουσιαστές δεν μπόρεσαν να αποχαιρετίσουν δια λόγου το τηλεοπτικό κοινό – δεδομένου ότι η εκπομπή είναι γραμμένη – γι’ αυτό πρόσθεσαν στο φινάλε της εκπομπής ένα μήνυμα που ανακοίνωνε το τέλος των εκπομπών και ευχαριστούσε το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξη εδώ και ενάμισι χρόνο.

Η πρώτη αλλαγή στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ ήρθε πριν τρεις ημέρες με δελτίο τύπου που ανέφερε ότι το δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα ξεκινάει 15’ νωρίτερα, δηλαδή στις 19:45 και όχι στις 20:00. Και κατά συνέπεια θα άλλαζε και η ώρα προβολής του Survivor. Το παιχνίδι επιβίωσης από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ξεκινάει στις 20:45.

Οι αλλαγές όμως συνεχίζονται στο κανάλι του Φαλήρου. Από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και κάθε μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, στις 15:00 θα ξεκινάει το νέο reality Power of Love με τη Μαρία Μπακοδήμου, που θα έχει διάρκεια δυόμιση ώρες, στη συνέχεια θα προβάλλεται το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική και θα ακολουθεί το ΕΔΩ Survivor με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τους Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο.

Την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου το κενό του Rodeo θα καλύψουν οι δυο εκπομπές της Ντορέττας Παπαδημητρίου, ΕΔΩ και ΕΔΩ Survivor, που θα μεγαλώσουν αναλογικά.

Να θυμίσουμε ότι το ΕΔΩ ήταν προγραμματισμένο να διακοπεί μετά την πρεμιέρα του Power of Love με τον Δημήτρη Μηλιόγλου να εντάσσεται στη νέα εκπομπή της Σάσας Σταμάτη που θα προβάλλεται Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι. Η εκπομπή σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου. Μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο ποια άτομα θα πλαισιώνουν τη Σάσα ούτε το όνομα της εκπομπής. Παρόλα αυτά, ο επικρατέστερος τίτλος είναι το Oh la la!