Αυλαία απόψε για το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι

25354032_797129140488147_8940695684183964162_n

Νύχια… βγάζει απόψε στις 7 το απόγευμα, η γάτα του 6ου Καλαματιανού καρναβαλιού, προκειμένου να «γαντζωθεί» στη διασκέδαση και να ανεβάσει οσο πιο ψηλά γινεται, τον… πήχη του γλεντιού, της ξεγνοιασιάς και των ξεχωριστών στιγμών για πληρώματα και θεατές!

Την αποψινή ξεχωριστή εκδηλωση, παρουσιάζει ο Σάββας Πουμπουρας, άρτι αφιχθείς απο τη σάλα του Dancing With The Stars, ο οποίος μετα την υποδοχή των γκρουπς θα… καλέσει τους «Κοζα Μόστρα» για να ταξιδέψουν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια, ολους τους συμμετέχοντες!

Οι εκδηλώσεις στην πόλη, που στοχεύει στην προβολή της και την τόνωση της αγοραστικής δυο μαζι, δεν σταματούν μεχρι την τελευταία ημερα των Απόκρεω.

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στο πλαίσιο του καρναβαλιού, πολλες θα ειναι και οι παράλληλες εκδηλώσεις, με ξεχωριστή σημερα το πρωι τη «γειτονιά των χρωμάτων» στο σταθμό των τρένων, που μετα τα Χριστούγεννα εχει βάλει τα… αποκριάτικά του! Οι εκδηλώσεις εκει αλλωστε θα ειναι πολλες στη συνεχεια και σε αυτες, εχει βάλει την πινελιά του, ενας απο τους εμπνευστές του 1ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, ο Χάρης Βγενής, ο οποίος διατηρεί και το «καφε» στο ίδιο σημείο!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ