Από τον Πάνο Γεωργίου,

Το 2017 ήταν η χρονιά της. Μπήκε στο My Style Rocks και με την εντυπωσιακή της παρουσία η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κέρδισε τους κριτές και τους τηλεθεατές. Όχι πως το 2018 τής φέρεται με αδικία μέχρι στιγμής. Ίσα ίσα. Στις 7 Ιουλίου παντρεύεται. Και ελπίζει να αποκατασταθεί και άλλος ένας έρωτας, αυτός με τον τηλεοπτικό φακό, περιμένοντας μια ανάλογη πρόταση.

Είναι τόσο εντυπωσιακή όσο φαίνεται. Κόντρα στο στερεότυπο που υπάρχει για τις ξανθιές – δηλώνω «ένοχος», τη θεωρούσα αδιάφορη, μέχρι που κάθισε στο λευκό καναπέ του γραφείου και ξεκινήσαμε την κουβέντα. Από τα πρώτα λεπτά όποιος συζητά μαζί της καταλαβαίνει πως είναι εύστροφη, με αντίληψη. Και όχι, δεν το παίζει χαζή.

Πλέον φαντάζομαι πως είσαι πιο ήρεμη, μετά το τέλος του παιχνιδιού…

Επιτέλους έχω βρει και πάλι τους ρυθμούς μου. Έχω και πάλι χρόνο να βλέπω τους φίλους και τους συγγενείς μου. Και να δουλέψω, φυσικά. Το πρόγραμμα ήταν πολύ έντονο, τα γυρίσματα πολύωρα και δεν είχαμε χρόνο για εμάς.

Είχες την αίσθηση πως μπορεί να κερδίσεις;

Ήταν όλα πιθανά επειδή ψήφιζε ο κόσμος. Αλλά δεν ήταν έκπληξη που ψήφισαν τη Ραμόνα. Δεν ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Αλλά επειδή έπαιρνε πάρα πολλά μηνύματα, σκεφτόμουν «εγώ παίρνω τόσο πολλά, σκέψου πόσα να παίρνει η νικήτρια». Στο τέλος πίστευα πως θα μπορούσα να αναδειχτώ νικήτρια.

Χρειάστηκε να υποκριθείς στο παιχνίδι; Και αν δεν υποκρίθηκες, μήπως εκ των υστέρων έχεις σκεφτεί τι θα γινόταν αν το έκανες;

Θεωρώ πως όταν είσαι σε ένα ριάλιτι, επειδή ο κόσμος ψάχνει να ταυτιστεί με κάποια προσωπικότητα, λειτουργεί καλύτερα όταν δείχνεις έντονη προσωπικότητα. Όταν είσαι χαλαρός και ήπιων τόνων, δεν ξεχωρίζεις ιδιαίτερα. Είμαι φύσει έντονη προσωπικότητα, αλλά προτιμώ να τη δείχνω στους φίλους και στο σύντροφό μου. Δεν μου αρέσει η ένταση και οι τσακωμοί. Προτιμώ ο τηλεθεατής να με βλέπει χαλαρός και όχι να σχολιάζει «ποπό, η Αλεξάνδρα ξεκατινιάστηκε πάλι!». Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και όχι να προσποιούμαι για να κάνω νούμερα.

Σε αντιδιαστολή με τη Ραμόνα…

Ο κόσμος στην αρχή ήταν συγκρατημένος μαζί της. Στη συνέχεια, όμως, οι τηλεθεατές είδαν πως η Ραμόνα παρουσίαζε τον εαυτό της, έτσι είναι. Θα μπορούσα να το έχω κάνει κι εγώ και ίσως να είχα περισσότερο κόσμο μαζί μου – θέλουν οι τηλεθεατές να σε βλέπουν να ζητάς το δίκιο σου. Απλά δεν το έκανα γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου.

πηγή: People