Ήταν αναμενόμενο πως σε λίγο διάστημα θα συνέβαινε. Η κούραση και η πείνα σε συνδυασμό με τις ήττες, έφεραν έντονες αντιδράσεις στην ομάδα των Μαχητών. Πρωταγωνιστές της έντασης και της διένεξης είναι οι άντρες της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα στην εκπομπή ΕΔΩ Survivor είδαμε απόσπασμα από όσα θα απολαύσουμε στο αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης.

Σε αυτά παρατηρούμε να υπάρχει ιδιαίτερη ένταση ανάμεσα στους παίκτες των Μπλε μέσα στην καλύβα τους. Οι γυναίκες παραμένουν αμέτοχες, με τη διαφορά να φαίνεται πως υπάρχει ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και τον Χάρη προς το πρόσωπο του Νικόλα Αγόρου.

Εκτός όμως των πλάνων αυτών, είναι σαφές από τις προσωπικές συνεντεύξεις, ότι ο καβγάς τους αφορά τα ματσαρίσματα με τους αντιπάλους τους! «Η απόφαση του ματσαρίσματος έρχεται συνήθως όταν βλέπουμε την πίστα», λέει αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

«Οι πίστες είναι όλες ίδιες», απαντά ο Νικόλας Αγόρου στους συμπαίκτες του, με τις ατάκες του να προκαλούν αντιδράσεις. Στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα αναφέρει: «Κάποιοι επιλέγουν εξ’ αρχής αυτούς που θέλουν γιατί πιστεύουν ότι είναι δυνατοί εκείνη την ημέρα; Γιατί θέλουν τη νίκη; Για να φανούν πιο δυνατοί και να πουν “α, κέρδισα;”;»

«Υπάρχει και η άποψη, του Ηλία, η δικιά μου και ίσως και άλλων παιδιών, ότι πρέπει να μελετάμε περισσότερο τα αγωνίσματα, τους αντιπάλους και να κάνουμε σωστά ματσαρίσματα γιατί έτσι θα έρχονται οι νίκες», τόνισε από την πλευρά του ο Χάρης Γιακουμάτος.

«Στρατηγικά κάποια αγωνίσματα ταιριάζουν πιο πολύ σε άλλους. Από εκεί και πέρα δεν πιστεύω ότι κάνει κάποιος πίσω και όταν κάποιος βγαίνει και λέει “Παίρνω αυτόν επειδή εσείς κάνετε πίσω”, προσβάλλει άλλους 5 άντρες», είπε ο Γκότσης καρφώνοντας τον συμπαίκτη του και συνέχισε: «Ξαφνικά είμαι εγώ αυτός που επιλέγει τους εύκολους παίκτες για να κερδίζω. Είμαι ο πρώτος που έχω πει ότι το καινούριο σύστημα του MVP δεν με αφορά. Θεωρώ ότι σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Το λέω και το εννοώ. Δεν θα έλεγα κάτι για να γίνω αρεστός σε κάποιον»

Δείτε το βίντεο με την ένταση ανάμεσα στους Μαχητές.