Στο στρατόπεδο των Μαχητών υπάρχει μεγάλη ένταση. Οι παίκτες του Survivor μπαίνουν στην τέταρτη εβδομάδα και όπως είναι φυσικό τα νεύρα όλο και γίνονται πιο έντονα. Η μπλέ ομάδα φαίνεται να μην έχει βρει τις ισορροπίες της.

Σε πρώτη φάση η κόντρα Ηλία Γκότση και Νίκου Αγόρου συνεχίζεται. Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος την αναζωπύρωσε ζητώντας από τους συμπαίκτες του να ξεκαθαρίσουν τη γνώμη τους και να τη λένε.

«Δεν είχαμε διαφωνία απόψεων. Έπεσες κάτω και έκανες πους απς και ειρωνευόσουν ότι έχεις πρόβλημα και κάνεις πους απς… Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τον τραυματισμό μου», είπε ο Ηλίας Γκότσης προς το Νικόλα. Ο δεύτερος απολογήθηκε σχολιάζοντας: «Δεν κορόιδεψα. Ήθελα να σου δείξω, γιατί μου φαίνεται λίγο παράλογο όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο στο 2:50.

Νωρίτερα η συζήτηση είχε ξεκινήσει για τις αρμοδιότητες και την… ανεμελιά της Ροδάνθης Καπαρού.  «Η Ροδάνθη κάνει διακοπές από τη μέρα που μπήκαμε στο παιχνίδι», είπε αρχικά η Μελίνα Μεταξά για τη συμπαίκτριά της. Όπως φαίνεται παράπονα από την 19χρονη φοιτήτρια έχουν όλες οι συμπαίκτριές της.

Λίγο αργότερα το σκηνικό μεταφέρθηκε και πάλι στην καλύβα των Μαχητών. «Εγώ ο,τι είχα να πω το είπα προσωπικά στη Ροδάνθη. Χτύπησε, δεν αγωνίζεται, θεωρώ ότι δεν κάνει τίποτα και όταν υπάρχει φαγητό έρχεται πρώτη», ειπώθηκε επίσης. Μάλιστα η Ντάρια της είπε ότι δεν υποστηρίζει την ομάδα της στον πάγκο.

Δείτε τους διαλόγους ανάμεσα στις γυναίκες της ομάδας.