Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη ο Πάνος Καλλίτσης δύο χρόνια αφότου μπήκε στο στόχαστρο επίδοξων ληστών που του επιτέθηκαν στο γκαράζ του σπιτιού του.

Ήταν 30 Ιανουαρίου του 2016, όταν ο γνωστός hair stylist και η πρώην σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, δέχθηκαν επίθεση την ώρα που επέστρεφαν από το κομμωτήριό τους. Οι δράστες άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο στήθος και τα πόδια ο Πάνος και να μπει στο χειρουργείο και η Έλενα να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Στο εδώλιο κάθισαν ένας 30χρονος ειδικός φρουρός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 42χρονος κρατούμενος των φυλακών, που κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε πολυετείς καθείρξεις.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, ο Πάνος δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία στην οποία κρατάει έναν σταυρό και, με ένα συγκινητικό κείμενο, αποκαλύπτει τι του έδωσε δύναμη.

«2 χρόνια πριν… την ίδια ώρα, αυτός ο Σταύρος βρέθηκε στα χέρια μου από μια άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα που τον παρέδωσε σε πρόσωπο του περιβάλλοντος μου , λίγο πριν μπω στο χειρουργείο για την αφαίρεση σφαίρας από την καρδιά, αποτέλεσμα επίθεσης για ληστεία. Δεν γνωρίζω κ δεν έμαθα ποτέ τα στοιχεία της. Το μόνο που είπε είναι πως όταν ο Σταύρος ολοκληρώσει το έργο του θα βρεθεί κ πάλι στα χέρια της. Σήμερα, δυο χρόνια μετά, είμαι ζωντανός, γέρος, δυνατός, σωματικά και ψυχικά, μετά από μια περιπέτεια που ξεκίνησε τότε και έφερε ριζικές αλλαγές στη ζωή μου, που με οδήγησαν στο να πιστέψω πως η πραγματικότητα μας είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο με στόχο το ανώτερο καλό του καθένα μας. Μη φοβάσαστε τις αλλαγές, μην σας τρομάζουν οι μάχες, μην αντιστέκεστε στην ΡΟΗ των πραγμάτων κ σιγά σιγά η ζωή με τις αποκαλύψεις που κάνει αποδεικνύει πάντα πως τελικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Για τον σωστό λόγο… ευχαριστώ… Σ’ ευχαριστώ», γράφει.

2 χρόνια πριν… την ίδια ώρα αυτός ο Σταύρος βρέθηκε στα χέρια μου από μια άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα που τον παρέδωσε σε πρόσωπο του περιβάλλοντος μου , λίγο πριν μπω στο χειρουργείο για την αφαίρεση σφαίρας από την καρδιά, αποτέλεσμα επίθεσης για ληστεια. Δεν γνωρίζω κ δεν έμαθα ποτέ τα στοιχεία της. Το μόνο που είπε είναι πως όταν ο Σταύρος ολοκληρώσει το έργο του θα βρεθεί κ πάλι στα χέρια της. Σήμερα δυο χρόνια μετά, είμαι ζωντανός, γέρος, δυνατός, σωματικά κ ψυχικά, μετά από μια περιπέτεια που ξεκίνησε τότε και έφερε ριζικές αλλαγές στη ζωή μου, που με οδήγησαν στο να πιστέψω πως η πραγματικότητα μας είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο με στόχο το ανώτερο καλό του καθένα μας. Μη φοβάσαστε τις αλλαγές, μην σας τρομάζουν οι μάχες, μην αντιστέκεστε στην ΡΟΗ των πραγμάτων κ σιγά σιγά η ζωή με τις αποκαλύψεις που κάνει αποδεικνύει πάντα πως τελικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Για τον σωστό λόγο…ευχαριστώ ….Σ’ευχαριστω?#keepstrong #blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kallitsis (@panoskallitsis) στις